Mireczko wąską mam działkę bo 14,5 metra ale długą na 270 metrów no myślę, że nie wygląda to najgorzej, w przyszłym sezonie wszystko podrośnie, parę roślin i drzew uzupełnię i może efekt nie będzie zły
No to Mireczko mamy podobnie szukam jeszcze Swojego stylu, myślę, że w przyszłym roku bardziej już będzie to wszystko widoczne, poprawki już mam w zamyśle, no i może się uda ogarnąć ten bałagan
Plan rabat fajny ale doradców masz wyśmienitych więc nie może być inaczej. Wiesz już co będziesz sadzić? Jaki styl jest Ci najbliższy? Masz jakieś ukochane rośliny bez których nie wyobrażasz sobie ogrodu?
Asiu najbliżej mi w moich wyobrażeniach do ogrodów w stylu angielskim, romantycznym i troszku wiejskim takie poplątanie z pomieszaniemA rośliny, które uwielbiam i które pojawią się w ogrodzie na bank to hortensje, rozchodniki, różaneczniki, azalie, floksy, pysznogłówki, piwonie i jeszcze parę innych, no i trawy na bank jestem taka troszku pokręcona to i ogród lekko pokręcony będzie, a co
O Monia, Ty też podobnie jak ja postanowiłas zrobić podsumowanie
Bardzo fajnie Ci to wyszło, lubie takie porównania. Lubię przed i po .
Lubie rzut z góry i szerokie kadry.
Ty też dużo zrobiłas w tym sezonie.
Teraz najbardziej widac oczko i najbliższą rabate rozchodnikową, ale wszystko sie rozrośnie i zagęści, a troche tego nasadziłaś i będzie czad.