Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Wymarzony sielankowy ogród.....

Wymarzony sielankowy ogród.....

Monia81 18:42, 15 lis 2017

Mirka napisał(a)
O kurczaki ale fajowo☺️Sporo pracy za tobą. Jakie wymiary ma twoja działka?

Mireczko wąską mam działkę bo 14,5 metra ale długą na 270 metrów no myślę, że nie wygląda to najgorzej, w przyszłym sezonie wszystko podrośnie, parę roślin i drzew uzupełnię i może efekt nie będzie zły
MirellaB 18:55, 15 lis 2017

już związany

Super wygląda
malgorzata_s... 18:58, 15 lis 2017

Matko ile roboty w tym sezonie zrobiliście Podziwiam
Monia81 19:29, 15 lis 2017

MirellaB napisał(a)

Super wygląda

Szkoda tylko, że nie znam jego nazwy, bo ten miskant i miskant dorning ingrid, jak dla mnie wyglądają rewelacyjnie
Monia81 19:32, 15 lis 2017

malgorzata_szewczyk napisał(a)
Matko ile roboty w tym sezonie zrobiliście Podziwiam

Tak troszku pociągliśmy do przodu przyszły rok też jeszcze będzie ciężki, ale z roku na rok już będzie coraz mniej, tym się pocieszam buziam
Mirka 20:16, 15 lis 2017

Monia81 napisał(a)

Mireczko wąską mam działkę bo 14,5 metra ale długą na 270 metrów no myślę, że nie wygląda to najgorzej, w przyszłym sezonie wszystko podrośnie, parę roślin i drzew uzupełnię i może efekt nie będzie zły
Monia pytam bo ja mam 17.5 M szeroką dł.100m.Jak tak patrzę na to jak u Ciebie wygląda to mi się podoba.Fajnie rabaty twożysz.
Monia81 09:18, 16 lis 2017

Mirka napisał(a)
Monia pytam bo ja mam 17.5 M szeroką dł.100m.Jak tak patrzę na to jak u Ciebie wygląda to mi się podoba.Fajnie rabaty twożysz.

No to Mireczko mamy podobnie szukam jeszcze Swojego stylu, myślę, że w przyszłym roku bardziej już będzie to wszystko widoczne, poprawki już mam w zamyśle, no i może się uda ogarnąć ten bałagan
Margerytka40 09:28, 16 lis 2017

Plan rabat fajny ale doradców masz wyśmienitych więc nie może być inaczej. Wiesz już co będziesz sadzić? Jaki styl jest Ci najbliższy? Masz jakieś ukochane rośliny bez których nie wyobrażasz sobie ogrodu?
Monia81 09:50, 16 lis 2017

Margerytka40 napisał(a)
Plan rabat fajny ale doradców masz wyśmienitych więc nie może być inaczej. Wiesz już co będziesz sadzić? Jaki styl jest Ci najbliższy? Masz jakieś ukochane rośliny bez których nie wyobrażasz sobie ogrodu?

Asiu najbliżej mi w moich wyobrażeniach do ogrodów w stylu angielskim, romantycznym i troszku wiejskim takie poplątanie z pomieszaniemA rośliny, które uwielbiam i które pojawią się w ogrodzie na bank to hortensje, rozchodniki, różaneczniki, azalie, floksy, pysznogłówki, piwonie i jeszcze parę innych, no i trawy na bank jestem taka troszku pokręcona to i ogród lekko pokręcony będzie, a co
SlonecznyOgrod 13:55, 16 lis 2017

O Monia, Ty też podobnie jak ja postanowiłas zrobić podsumowanie
Bardzo fajnie Ci to wyszło, lubie takie porównania. Lubię przed i po .
Lubie rzut z góry i szerokie kadry.
Ty też dużo zrobiłas w tym sezonie.
Teraz najbardziej widac oczko i najbliższą rabate rozchodnikową, ale wszystko sie rozrośnie i zagęści, a troche tego nasadziłaś i będzie czad.