Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Wymarzony sielankowy ogród.....

Wymarzony sielankowy ogród.....

anabuko1 17:29, 21 lis 2017

To prawda .Fotografie z ogrodu to taka dokumentacja ,kronika naszego ogrodu i naszych prac.
Dużo zmian widać ale i W naszym wyglądzie niestety też.
Teraz mamy najgorszy czas tych długich ciemności.
Trochę zbliżające się Święta i ich klimat mam to osladzają .

AgataP 18:16, 21 lis 2017

Ja Cię krochmalę - ile Ty pracy zrobiłaś... no ale jak ktoś kocha ogródkowanie to praca aż się pali w dłoniach... pięknie sobie to poplanowałaś... rozchodniki masz z carexami?
Monia81 20:35, 21 lis 2017

anabuko1 napisał(a)
To prawda .Fotografie z ogrodu to taka dokumentacja ,kronika naszego ogrodu i naszych prac.
Dużo zmian widać ale i W naszym wyglądzie niestety też.
Teraz mamy najgorszy czas tych długich ciemności.
Trochę zbliżające się Święta i ich klimat mam to osladzają .

Za szybko się niestety ciemno robi, ale po wigilii zacznie dnia przybywać, a do wigilii to czas też zleci, w końcu w domu trza trochę ogarnąć coś więcej,a po za tym u nas w tym okresie imprezowo się robi więc tym bardziej szybko pójdzie
Monia81 20:39, 21 lis 2017

AgataP napisał(a)
Ja Cię krochmalę - ile Ty pracy zrobiłaś... no ale jak ktoś kocha ogródkowanie to praca aż się pali w dłoniach... pięknie sobie to poplanowałaś... rozchodniki masz z carexami?

W tym roku rzeczywiście poszło nieźle, a że mnie taka robota odstresowuje to tym bardziej ją lubię, chociaż przyznam, że nawet nie wiem kiedy mi ten rok zleciał, a ja już się szykuję na kolejny sezon... to chyba uzależnienie rozchodniki pomiędzy sobą mają rozplenicę hameln a przed sobą mają posadzoną turzycę gold band pozdrawiam
Malinkowa 21:52, 21 lis 2017

Witam
Wpadlam przypadkiem ale zainteresowalo mnie zdjecie ogrodu przed i po.
Widac ze duzo pracy w to wlozyliscie,ogrod wyglada coraz piekniej
Pszczelarnia 09:26, 22 lis 2017

Ale roboty zrobione - jak patrzę, to czuję, że mnie moje mięśnie bolą. Brzozowa w górę i rozchodnikowa fajne.
gosika67 19:55, 22 lis 2017

Monia robi się cieplej na duszy i jest przyjemnie, gdy sobie odhaczamy co zrobiłyśmy.Do sezonu zimowego przygotowujesz się pełną parą.
Jeszcze trochę i będziemy planować co wiosną.
Monia81 20:07, 22 lis 2017

Malinkowa napisał(a)
Witam
Wpadlam przypadkiem ale zainteresowalo mnie zdjecie ogrodu przed i po.
Widac ze duzo pracy w to wlozyliscie,ogrod wyglada coraz piekniej

Witam bardzo serdecznie fakt ten rok dał nam popalić, ale myślę, że teraz to już z górki będzie, przynajmniej w tej części ogrodu czeka nas jeszcze niezła bitwa z przodu domu, ale to dopiero jak zrobimy kostkę A mogę zapytać jak ci na imię? pozdrawiam
Monia81 20:09, 22 lis 2017

Pszczelarnia napisał(a)
Ale roboty zrobione - jak patrzę, to czuję, że mnie moje mięśnie bolą. Brzozowa w górę i rozchodnikowa fajne.

Ewuś dzięki dobrze, że mam dużeee wsparcie w moim eMusiu, bardzo mi pomógł i nie grymasił, a wręcz zaczyna mu się podobać i sam się wkręca w to wszystko buziam
Monia81 20:11, 22 lis 2017

gosika67 napisał(a)
Monia robi się cieplej na duszy i jest przyjemnie, gdy sobie odhaczamy co zrobiłyśmy.Do sezonu zimowego przygotowujesz się pełną parą.
Jeszcze trochę i będziemy planować co wiosną.

Gosiu i to najbardziej cieszy, gdy z listy znikają pozycje, które już zrobione założenia i plany na przyszły sezon już się rodzą, więc będzie wesoło buziaki ślę