Ja mam wąskiego jarząbka mającego żółte owocki AUTUMN SPIRE 'Flanrock'. Na cycku tym nowym przesadziłam, w pełnym słońcu i na wygwizdowiu rośnie. A jak się przebarwia...mniodzio
Dzisiaj dopiero trafiłam do Twojego królestwa. Czytam wątek i wynika, że mieszkasz koło Wojkowic a ja tam chodziłam do liceum.
Jeszcze jedno ogród taki młody a już taki piękny.
Pozdrawiam
Dokładnie tak, dobrze kojarzysz to gdzież to cię wywiało w stronę lubuskiegowiem, wiem takie życie, mnie w pewnym momencie wywiało z małopolskiego i osiadłam na śląsku ogród mam nadzieję wyszlifuję bardziej w tym roku, plany są i zobaczymy co uda się zrealizować pozdrawiam
Hortensje szczepione mam różne. Vanilki, limki, phantom i Wim's Red.
Szczepione są na różnych wysokościach od 70 do 1,5 m.
No a inne rośliny na pniu rozważałaś.Lilaki albo krzewuszki np.
Kwitną w innym terminie a krzewuszki mogą mieć np. czerwonawe albo biało-zielone liście dodatkowo.
Ależ Ty masz areał....
Jestem na 113 stronie, mam zamiar dzisiaj dojść do fotek kwitnących Peoni, bo na pewno je wstawiłaś
Tempo pracy macie zabójcze, tak wiele zmian w tak krótkim czasie....
Wieczorne foty rabaty z cebulowymi śliczne.
Co do stosowania obróżek przeciw kleszczom u kotów, to nie polecam. Dużo bezpieczniejsze są kropelki na karczycho.
Też nie znałam tego pomysłu. Ale by roztwór był 10%, to 1 litr mleka i 9 litrów wody. Czy to ma jakieś znaczenie? Bo chyba 11 litrów tam się nie zmieści?