Śliczny kawałek domu
Super, że masz taras podniesiony. Będziesz mogła z góry spoglądać na rabatę. Duży jest? Siedzicie przeważnie tam, gdzie zaczyna sie ścieżka? Bardzo lubię takie tarasy, ale niestety nie posiadam takowego.
Jak usiądę później do kompa to pomyślę co dalej
Napisz, jakie Ty masz przemyślenia
Ewuś dziękuję
Bardzo często siedzimy na tarasie, stół z krzesłami mamy na środku, z tarasu schodzimy tak, jak ta ścieżka z kamieni idzie tarasik ma około 25 metrów
Jeżeli chodzi o tą rabatę, początek już mi się podoba, wydaje mi się, że te 3 krzewy wystarczą, chociaż jakaś hortensja jak by się znalazła to byłabym happy przy tarasie tu gdzie jest cień to tak jak pisałyśmy takie powtórzenie tego zakątka leśnego z pod drewutni
bylin do wykorzystania mam dość sporo
Jeszcze tylko mam pytanko, bo na przeciwko tej rabaty po prawej stronie mam swoją rozchodnikową, i tak jak dobrze Asia zwróciła mi uwagę, bo myślę teraz czy to się aż tak nie będzie gryzło, czy ewentualnie na tej bylinówce nie powtórzyć tego rozchodnika co po prawej stronie, lub tej trawki gold band, no chyba, że coś jeszcze z tą rabatą po prawej stronie będzie trza zrobić, żeby to wszystko się łączyło...
Ewuś na ogród więcej patrzę z perspektywy tarasu, czyli tak bardziej jak ścieżka idzie, czyli ze środka tarasu, to zdjęcie które zacytowałaś to widok jak mam jak wchodzę do ogrodu z boku domu ten cypelek to łezka, tak ją nazwałam bo ma kształt łzy, dam zdjęcie całości będzie lepiej widać, rozchodnikową mam od strony sąsiada