Monia, no pięknie
Ja dopiero w tym roku rozchodników więcej dokupiłam i wymieniam nasadzenia przy jednej rabacie.Może na drugi rok będzie widoczniej i ładniej ?
pozdrawiam
Iwonko, powiem ci, że nie wyrabiam teraz na zakrętach, bo rzuciło się teraz wszystko, przetwórstwo słoikowe, plewienie, próby przerabiania terenu... a niestety dzień co raz krótszy i po pracy w tygodniu ciężko cosik konkretniejszego porobić... nakolanniki dobra rzecz, ja mam piankę, która sobie podkładam pod kolona...
Rozchodniki dziękują a ja pozdrawiam i buziaki wysyłam
Aniu dziękuję u mnie powtórzenia z rozchodników też będą, bo to bezproblemowa roślinka, dostałam w tym roku też ładnego rozchodnika od Edytki, może uda mi się go rozmnożyć w przyszłym sezonie, żeby stworzył ładną plamę na rabacie a u Ciebie to już jest pięknie, wiesz, że lubię do Ciebie zaglądać, bo bogactwo roślinne u Ciebie ogromne buziaki
I ja trochę będę próbować uczyć się na drugi rok rozmnażać rozchodniki ze swoich. Aby było ich więcej
Bardzo miło przeczytać Tak pozytywne słowa pod adresem mojego ogrodu.
Dziękuję I zapraszam
Ta kostka to kolosy a nie 10x10 ja taką mam twoja większa pewnie.
Gusta piękna u ciebie. Dostała m guare i byłam do białej sceptycznie nastawiona. U mnie przezimowały i kwitnie jest piękna i w przyszłym roku ja rozmnażanie podobno dna się rozsiewają.
Elu dobrze że piszesz, nie wiem jak ja to pisałam, kostkę rzeczywiście mam w większości w rozmiarze 17 x 17, są też większe...
No ja mam nadzieję, że mi ta gaura przetrzyma zimę i da radę, bo kwitnie nieziemsko i daje taki delikatny akcent na rabacie buziaki