Madziulka dziękuję zmienia się i jeszcze zmian przybędzie, ale tak spokojnie to robimy, bez spiny, jakoś ten rok bardziej lajtowo traktujemy... dzięki za pamięć
buziaki dla Ciebie i L
Witaj Basieńko bardzo dziękuję, obie roślinki polecam gorąco, irysy nawet jak przekwitną to te zielone liście robią tło dla innych roślinek, no a kukliki same w sobie zjawiskowe pozdrawiam
Danusiu buja wszystko, bo i ciepło i deszcz podlewa, wiadomo z nieba jak podlewa to roślinki odpowiednią porcję wody dostają a prace tak powolutku, ale do przodu, zawsze to kolejny punkt na liście odhaczony buziam
i mój dereń...
A tu już widać, że bez do podcięcia z tymi suchymi kwiatostanami, ale cieszył w tym roku bardzo...
a tu poletko z hostami
i na koniec fotka z cudnie zachmurzonym niebem...
Monika no jest moc u ciebie Pięknie masz w ogrodzie już Kocimiętka to jaka ci kwitnie ?
U mnie na razie ta zwykła kwitnie a WL dopiero się zbiera.
Masz może wersję roboczą lini rabat na papierze?
Ja u siebie zrobiłam linie proste ale jak patrzę na twoje zaokrąglenia to chcę u siebie przeróbek
Monia, uwielbiam w Twoim ogrodzie między innymi to, że go tak pięknie obsadzasz plamami. Pamiętam, jak zachwycały mnie w ubiegły roku,liliowce, a teraz zachwyca kocimiętka.
Marzy mi się taki dereń, ale miejsce się skurczyło i już nie wszystkie zachcianki można spełnić.