Tak jest inaczej, niż latem, co innego kwitnie jak będziesz chciała jeszcze siewki gaur to może uda się spotkać to wtedy przywiozę, cieszę się, że brunerki chociaż dały radę
Moniko, spacerując po Twoim ogrodzie czuje się taką błogość, spokój i usłyszałam śpiew ptaków. Przy takiej ilości drzew na pewno jest ich dużo. U Ciebie przyroda gna do przodu. Widzę rozwinięte rodki i azalie, u mnie dopiero nieśmiało zaczynają. Bardzo lubię orliki i pozwalam im się wysiewać. Pięknie pokazujesz swój ogród. Muszę częściej zaglądać.
Brunnery muszę zakupić i ja,już wiem gdzie posadzę Bardzo wdzięcznie wygladają.
W ogrodzie masz fajną różnorodność i tak dużo się dzieje, pięknie. Jak duży jest twój ogród?
Orliki bardzo fotogeniczne, u mnie też się wysiewają w różnych miejscach ale do kwitnienie moim jeszcze daleko.
Ten śniegowiec ciekawy Chyba trochę masz biało kwitnących krzewów i bylin. Ja bardzo lubię
Ładnie kwitną Ci bergenie, moje w ogóle nie kwitną kolejny sezon. Rosną pod świerkami, pewnie im za sucho? Choć inne rośliny tam dają radę. Blisko jest nawadnianie, ale nie pomiędzy nimi akurat.