Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Nowocześnie z różAnką :D

Nowocześnie z różAnką :D

anna_t 22:04, 28 lip 2017

jeżówkowo

a te przesadzane nie w pore też dały rade, deszcze pomogły

anna_t 22:06, 28 lip 2017

ulubione polar bear

i kapryśne limki

anna_t 22:17, 28 lip 2017

jankosia 22:51, 28 lip 2017

I bardzo dobrze że czystki zrobiłaś. Jestem kokoszka ale ty ewidentnie w inną stronę zmierzasz i widać że wizyta u Magdy Ci dobrze zrobiła. Do tej pory się czaiłaś i "a może tak", "a może siak", a wystarczyło się raz a dobrze zainspirować i od razu w superwoman się zamieniłaś, męską decyzję podjęłaś i "Yeah!" Gratuluję Oby tak dalej
Zana 22:52, 28 lip 2017

Anka, ja nie mogę, aleś rewolucję zrobiła. Szok, 100 roślin wykopane, takie piękne liatry, stipy i inne! A co zrobiłaś z tymi co ich nie wsadziłaś? To teraz będą tam rozchodniki z rozplenicami? Nie idzie za Tobą nadążyć

Samobójstwo grujecznkiów, to dosyć ciekawa teoria

I oczywiście zdrowia, zdrowia dla małej!!!!!!!!
anna_t 23:01, 28 lip 2017

jankosia napisał(a)
I bardzo dobrze że czystki zrobiłaś. Jestem kokoszka ale ty ewidentnie w inną stronę zmierzasz i widać że wizyta u Magdy Ci dobrze zrobiła. Do tej pory się czaiłaś i "a może tak", "a może siak", a wystarczyło się raz a dobrze zainspirować i od razu w superwoman się zamieniłaś, męską decyzję podjęłaś i "Yeah!" Gratuluję Oby tak dalej

superwomen
wiesz co zastanawiałam się w te 3 ostatnie dni... skąd ja k.. wziełam te wszystkie rosliny??
a twoja kocimietka robi u mnie na wsi taką furorę że z 30 już sąsiadom rozdałam
anna_t 23:09, 28 lip 2017

Zana napisał(a)
Anka, ja nie mogę, aleś rewolucję zrobiła. Szok, 100 roślin wykopane, takie piękne liatry, stipy i inne! A co zrobiłaś z tymi co ich nie wsadziłaś? To teraz będą tam rozchodniki z rozplenicami? Nie idzie za Tobą nadążyć

Samobójstwo grujecznkiów, to dosyć ciekawa teoria

I oczywiście zdrowia, zdrowia dla małej!!!!!!!!

Anula jakiś czas temu pytałam w wątku czy by tam bylinówki na całego nie zrobić i wtedy mi Ewa Anda podsunęła myśl o kontynuacji rozchodnikowo-rozplenicowej z rabatki obok i poszłam po rozum do głowy i tak zrobiłam. bylinówki to nie moja bajka jednak... liatry i irysy dosadziłam do różanki ktora jest obok, przetacznik poszedł na nowa rabate ktorą pokaże jak wstanie po deszczach a stipa.. hmm.. narazie w taczce, niewiem co z nią
rudbekia też mi nie leży kolorystycznie ale napewno nie wywale tylko oddam w dobre ręcę

ide w minimal! choć kocham kolorowe bylinowki to ich feria barw mnie poprostu potrafi zmęczyć..
pozdrawiam Anulka
Zana 23:13, 28 lip 2017

Ja Cię bardzo dobrze rozumiem z tą feerią barw. Zaczynam doceniać zieleń samą w sobie i jej różnorodność, różnorodność faktur zieleni. Przyczajam się na zrobienie na moim jedynym słonecznym, jeszcze pustym placu, do zrobienia rabaty głównie z trawami i niewielkimi plamami z bylin. A z drugiej strony kokoszenie kusi, oj kusi...
Margerytka40 23:29, 28 lip 2017

Aniu,dojrzewasz ogrodniczo. Fajne decyzje i jakie szybkie. Zazdraszczam bo ja jeszcze się czaję z decyzjami jakby życie od tego zależało ale też chyba blisko mi do minimalizmu. Może nie takiego na 100% ale jednak.
lindsay80 23:45, 28 lip 2017

Matko, jakie wykopki!
Dawno nie byłam, czy ta rewolucja dotyczy miejsca, gdzie z Lukim wymyślaliście obsadzenia?

Liatrę miałaś piękną, mam nadzieję, że wszystka przeżyje.

Zazdroszczę wizyty u Magdy i myślę, że dobrze zdecydowałaś z grabami.

Ile się trzeba wracać, żeby doczytać co małej jest? Zdrówka dla niej!