Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Nowocześnie z różAnką :D

Nowocześnie z różAnką :D

Margerytka40 19:44, 06 lut 2018

Aniu jak dla mnie pomysł z przeniesieniem świerków jak najbardziej .
Magleska 19:50, 06 lut 2018

anna_t napisał(a)

ja będę mieć krawężniki 20x100

Mogę podpytać gdzie je będziesz kupować i po ile ? Na priv ? Bo tez rozglądam sie za takimi .... początkowo myślałam o jeszcze większych ,ale takie są wystarczające
Co do Serbów i tujek to nie wiem.....
Plany w kilku otwartych pudełkach fajnie
anna_t 21:29, 06 lut 2018

Margerytka40 napisał(a)
Aniu jak dla mnie pomysł z przeniesieniem świerków jak najbardziej .

serce podpowiada mi to samo ale ja z natury porywcza i boję się że tylko się narobie a kruszyć kopii nie było warto
anna_t 21:29, 06 lut 2018

Magleska napisał(a)

Mogę podpytać gdzie je będziesz kupować i po ile ? Na priv ? Bo tez rozglądam sie za takimi .... początkowo myślałam o jeszcze większych ,ale takie są wystarczające
Co do Serbów i tujek to nie wiem.....
Plany w kilku otwartych pudełkach fajnie

Magduś w obi sa czasem w promocji po 7zł a normalnie chyba 10
Margerytka40 22:07, 06 lut 2018

anna_t napisał(a)

serce podpowiada mi to samo ale ja z natury porywcza i boję się że tylko się narobie a kruszyć kopii nie było warto

Wiem jak to jest. Sama wciąż mam jakieś dylematy. Może daj sobie trochę czasu,niech pomysł się uleży. Na co byś się nie zdecydowała to później już tego nie rozpamiętuj. Czasem działanie na żywioł najlepsze
AnkaK 22:13, 06 lut 2018

Żywioł to moje drugie imię No pomysł wydaje się dobry, ale rzeczywiście przemyśl, bo to sporo pracy.
Krawężników poszukajcie na jakiś lokalnych składach. Jak kupowałam ze 2 lata temu to były sporo tańsze niż w marketach. W marketach chyba podczytują Ogrodowisko i wiedzą, że nastał na mnie bum
Kasia_CS 22:27, 06 lut 2018

Jesli o jakiś zadarniacz chodzi między plyty, to moze karmnik oscisty? Robi takie fajne zwarte kwitnące poduszeczki U Asi-makadamii byl jakiś ponoć fajny zadarniacz, tylko kurcze nie pamiętam za dobrze, czy to nie do cienia jednak.. i jak toto się nazywalo cos na "ch" chyba.. ale pomogłam hihi cis dzwoni, ale w którym kościele...
anna_t 09:29, 07 lut 2018

Margerytka40 napisał(a)

Wiem jak to jest. Sama wciąż mam jakieś dylematy. Może daj sobie trochę czasu,niech pomysł się uleży. Na co byś się nie zdecydowała to później już tego nie rozpamiętuj. Czasem działanie na żywioł najlepsze

jeżeli się zdecyduje to chcialabym to zrobić do końca marca.
Już zebrałam informację że jak najbardziej mogę przesadzić z powodzeniem metrowe rośliny siedzące w ziemi od 3 lat. Bardzo bałam się że zrobię rewolucję a potem będę płakać że mi calkiem fajny już żywopłot zacznie schnąć.
Teraz muszę przeanalizować czy dobrze będą wyglądać serby na całej wschodniej stronie.
1. czy nie za dużo słońca zabiorę rabatom? bo tak naprawdę zostanie im tylko słońce popołudniowe. tym blizej domu jeszcze południowe.
2. czy w przesmyku 4m serby to dobry pomysł?
3. czy takie żywopłoty w L będą dobrze wyglądac? czy z czasem nie będę na to zwracać uwagi?

leon60 09:40, 07 lut 2018

Lubię jednolite długie żywopłoty zresztą u siebie mam podobnie, myślę, że to dobry pomysł
anna_t 10:15, 07 lut 2018

Ola a ja u Ciebie właśnie odpowiedziałaś już na moje pytanie