Mogę podpytać gdzie je będziesz kupować i po ile ? Na priv ? Bo tez rozglądam sie za takimi .... początkowo myślałam o jeszcze większych ,ale takie są wystarczające
Co do Serbów i tujek to nie wiem.....
Plany w kilku otwartych pudełkach fajnie
Wiem jak to jest. Sama wciąż mam jakieś dylematy. Może daj sobie trochę czasu,niech pomysł się uleży. Na co byś się nie zdecydowała to później już tego nie rozpamiętuj. Czasem działanie na żywioł najlepsze
Żywioł to moje drugie imię No pomysł wydaje się dobry, ale rzeczywiście przemyśl, bo to sporo pracy.
Krawężników poszukajcie na jakiś lokalnych składach. Jak kupowałam ze 2 lata temu to były sporo tańsze niż w marketach. W marketach chyba podczytują Ogrodowisko i wiedzą, że nastał na mnie bum
Jesli o jakiś zadarniacz chodzi między plyty, to moze karmnik oscisty? Robi takie fajne zwarte kwitnące poduszeczki U Asi-makadamii byl jakiś ponoć fajny zadarniacz, tylko kurcze nie pamiętam za dobrze, czy to nie do cienia jednak.. i jak toto się nazywalo cos na "ch" chyba.. ale pomogłam hihi cis dzwoni, ale w którym kościele...
jeżeli się zdecyduje to chcialabym to zrobić do końca marca.
Już zebrałam informację że jak najbardziej mogę przesadzić z powodzeniem metrowe rośliny siedzące w ziemi od 3 lat. Bardzo bałam się że zrobię rewolucję a potem będę płakać że mi calkiem fajny już żywopłot zacznie schnąć.
Teraz muszę przeanalizować czy dobrze będą wyglądać serby na całej wschodniej stronie.
1. czy nie za dużo słońca zabiorę rabatom? bo tak naprawdę zostanie im tylko słońce popołudniowe. tym blizej domu jeszcze południowe.
2. czy w przesmyku 4m serby to dobry pomysł?
3. czy takie żywopłoty w L będą dobrze wyglądac? czy z czasem nie będę na to zwracać uwagi?