Asia wiem,że już po czasie ale dziękuję pięknie za komplementy-ja narazie odpoczywam od własnego ogrodu-narazie zaczęło być za gorąco na kolejne prace
Buziaki
Asia dziękuję za pochwały -skalniak żyje swoim życiem -jak narazie nie mam chęci na jakiekolwiek zmiany
Trojeść kwitnie faktycznie bardzo długo,a nawet jak przekwitnie -jest fajna -zwisają jej takie grona z nasionami ....jedynie co -to ciężko z niej cokolwiek uszczknąć na kolejne sadzonki
Daria bardzo bardzo dziękuję ....moja niemoc trwa nadal ,ale kiedyś minie
Buziaki
Iwonka moja niemoc ogrodowa trwa -możesz spytać dziewczyn chwasty się panoszą ,a mi się nic nie chce
foteczki jakieś Sylwia pocykała ,to pewnie niedługo będą
Buziaki
Asia
oby tak było ,jak mówisz
mój czas jakoś za szybko leci -forum pędzi -nie nadążam czytać ,a co dopiero się wpisywać ,w pracy też jakaś masakra ....
pomarudziłam sobie na dobranoc
Buziaki
Gosiu zdjęciami można poczarować rzeczywistość
fotki będą ,bo Sylwia pocykała ,więc pewnie ,jak znajdzie chwilkę ,to wstawi
moje przetaczniki już wycięte -powolutku odbijają -najlepiej ścinać same kwiatostany ,wtedy zakwitają ponownie ,ale moje zosytały zmasakrowane ,po wykopywaniu miskantów ,więc ściełam je do zera .....nie wiem ,czy zakwitną ....
nie wiem ,czy wzdłuż ścieżki Ci się sprawdzą -jak dla mnie ,to trochę za krótko kwitną
Agatka na fotkach zawsze ładniej dziękuję za komplementy
Basiu bardzo bardzo dziękuję cieszę się ,że Ci się podoba
Basiu kilka dni minęło ,a ja nadal rozleniwiona
Kasiu Sylwia jakieś fotki pocykała ,to będą
moja niemoc trwa nadal -zaczęło być za gorąco na prace ogrodowe ,a wieczorami przez komary też nie da się nic robić ....
a poza tym ,to naprawdę narazie mi się nie chce nic robić w ogrodzie -plan na ten sezon prawie wykonałam ,więc mogę trochę odpuścić
Buziaki
Sylwuś na spokojnie -będziesz mieć czas ,to wrzucisz
Buziaki
Andzia moja chyba też tyle potrwa może jesienią mi zapał wróci hmmm
Iwonka masz rację -trzeba odpocząć -bez zapału zle się robi cokolwiek -wolę odpuścić i poczekać ,aż najdzie mnie moja zagubiona werwa
Buziaki
ps. fotkowo jestem u Was wszystkich moich ulubionych w miarę na bieżąco-z pisaniem gorzej ....
Asia masz rację -za dużo prac się wykonało wiosną ,a teraz organizm powiedział stop -mnie w dodatku znowu jakiś kaszel męczy i już nie wiem ,czy alergia,czy coś innego ech ....
Buziaki
Ula to ja dziękuję bardzo za odwiedziny masz tak blisko ,że częściej na kawkę możesz wpadać .....obiadek zrobiłaś przepyszny
i jakie ładne fotki -dziękuję i do poniedziałku
Buziaki
Sylwuś jak zawsze za szybko ,za krótko ,ale bardzo się cieszę ,że przyjechałyście dziękuję bardzo za roślinki -posadziłam je ,żeby nie było ,że nic ,a nic nie robię
co prawda mój zapał jeszcze nie wrócił,ale mam nadzieję ,że wróci
piękna trawka na nowej skarpie nadal jest nawet koleżanki do niej dołączyły
dziś zmobilizowałam się jedynie do prac w warzywniaku-zebrałam fasolkę ,borówki i buraczki ...
Madzia raz jeszcze dzięki wielkie za zaproszenie i milutkie popołudnie. Mogłam się nacieszyć pięknem Twojego ogrodu i chwilę odpocząć od codzienności
Teraz mogę się też podzielić tymi wrażeniami z gośćmi na twoim wątku.
Drugiego takiego ogrodu jak Madzi nie spotkałam nigdzie jest niesamowicie skomponowany, ma dziewczyna wyczucie piękna
Ale uprzedzam fotek mam pełno