Sylwuś
dziękuję za piękne fotki
wiesz ,że ja Ciebie i Wojtka podziwiam stale jesteście oboje wzorem do naśladowania
Przemek jakoś nie mam weny do działania -może temu ,że też przed urlopem jestem
koperek posiałam -chyba trzeci raz i jak narazie ładnie wschodzi.....ale czy urośnie hmm nie wiem ....
oczka lubię-dziękuję za pochwały -jak narazie woda czyściutka i żabki się wprowadziły ....
dziś zrobiłam aż 3 słoiki ogórków zabrałam już sporo buraków,fasolki szparagowej,szpinaku ,botwiny ,cebulę i czosnek ....pomidorków sporo -oby tylko żadna zaraza na nie nie przyszła zanim dojrzeją...
Sylwuś
buziaki
to ja Wam bardzo bardzo dziękuję ,że przyjechałyście
normalnie w piórka obrosnę po Twoich słowach
bardzo się cieszę ,że Ci się podoba -ja jeszcze do końca nie jestem zadowolona ....ale już potrafię odpuszczać i przeczekać etapy niemocy
więc jakiś postęp jest
fotki zrobiłaś świetne jakoś ładniejszy ten mój ogród na Twoich fotkach
jeszcze raz dziękuję
Agatko mów mi tak więcej
dziś odgruzowałam dom ,a jutro jeśli pogoda pozwoli chcę parę rzeczy pozmieniać w białej rabacie ( po konsultacji z dziewczynami ) -takie drobne roszady mnie tam czekają
Buziaki
Madziu, wiem wiem, ja też różnie z tą weną. Kolano jeszcze 3 tygodnie w ortezie, wczoraj latałam po ogrodzie i mam za swoje, boli dzisiaj... Koniec, nie mogę sie forsować. Muszę jednak oszczędzać nogę.
Ogród masz niesamowity, jak ja bym chciała w końcu w Twoje okolice trafić ale jakoś nigdy mi nie po drodze...
Jak byś była w Dolnośląskim zapraszam!!!!
Co by nie mówić, Sylwia dała dużo fotek ale i tak za mało.
Ty Madziu sama musisz dla nas robić zdjęcia poszczególnych rabat w całości i roślin które posadziłaś w połączeniach.
To będzie super zajęcie przy niemocy A my będziemy mogli sobie coś skopiować.
Sama się zachwycałam -każda rabata ma inne kolory. Na tej białej strasznie mi się podoba dołączenie tych śmiesznych tui wąskoliściowych Pomarańczowa rewelacyjna
A to co mnie najwięcej powaliło to Twoje wchodzenie w papciach na rabaty ciekawe ile takich ogrodów jest na forum że można w papciach domowych po nim i po rabatach gonić wiadomo że chodzi gdy jest ładna pogoda
Co tu dużo pisać - bardzo ładnie.
Podziwiam trawę red baron ładnie już jest wybarwiona.
Stwierdzam, że red baron - red baronowi nie równa.
Kiedyś miałam prawdziwie czerwoną - ogień, a teraz mam bardziej wiśniową. To już nie jest to.