Madzia, widzialam Cie
Magda, dziękuję za niedzielne spotkanie Kiedy ja przeczytam te prawie 400 stron Dzielna dziewczyna z ciebie! Mnóstwo zmian widzę, skarpa piekna, chociaż to jedyna rzecz, której nie zazdroszczę Mam tyle skarp u siebie, szlag mnie trafia z ich pielęgnacją. Jakie ty kochana masz widoki... Boskie No i ten duży taras - marzenie Buziaczki. Zmykam do pakowania, dopiero za tydzień będę mogła buszować po waszych wątkach.
Jakie to piękne!!! Zazdroszczę warzywniaka Co to za odmiana cisa? Muszę koniecznie zrobić u siebie taki żywopłocik.
z tymi widokami za ogrodzeniem to Ty wakacji nie potrzebujesz Pięknie ! Buziaki
Madzia ja korę przekompostowaną kupiłam w LM na jesieni po 6 zeta za 50l... buziaczki
Madziu bardzo się cieszę, że poznałam osobiście ten "wulkan energii". Fajna z ciebie kobitka. Ja już nie będę dla ciebie wiankiem na drzwiach zawieszonym a ty dla mnie wilkiem Przez te nasza pogaduchy zrobiłam tylko trzy zdjęcia. Musimy częściej takie spotkania organizować. A wiesz, jak patrzę na ostatnie zdjęcia to, aż mi głupio, że ja od spotkania nic w ogrodzie nie zrobiłam. Buziaczki zostawiam
Jak już o korze mowa to ja kupiłam dzisiaj w Mrówce po 7,90 za 80l. Też chcę taki warzywnik. Baaardzooo .
Dziewczyny a gdzie jest ten wątek ze spotkania?
Ale warzyniak wypas! Pozdrowienia zostawiam, miło było poznać, mam nadzieję że częściej widzieć sie będziemy
ale fajnie was widzieć! Kasiek zanim przeczytałam że to Ty to myślałam że to Renia z "jak ożywić..." ona identycznie wysoka i chuda
a trociny po jakim czasie ciemnieją ? może bym trocin poszukała .....