Uwielbiam tego klona, ja mojego do takiej wysokości chyba z 8 lat hoduję. W tym roku przesadziłam i wiesz, że zapomniałam powiedzieć dzieciom, żeby podlewali. Tydzień był bez wody, listki ma teraz marne, coś za bardzo oklapnięte. Chucham od powroptu na niego codziennie, może powstanie... Twój taki piękny. Jedyne czego nie lubi, to zbyt mocnego słońca latem. Pali mu wtedy liście.
Pomyśl o niedzieli 27 maja u mnie. Agnieszce, Anicie i Sylwii pasuje. Oby tobie też
No tak, tego mogłam się spodziewać wracam po tygodniu i nie wiem gdzie jestem Jak się z robota odrobię to muszę na spokojnie Twój całkiem nowy ogród poznać. Cudnie jest Madzia Buziaki!
Świetna kondycja cisów w szpalerku! Uwielbiam cisy, ale Twoje są wyjątkowo okazałe.
Nie wiedziałam, ze Ty klonikowa Piękne masz okazy, limonkowy będzie gwiazdorzył!
Madziu z chęcią na kawunię do Ciebie wskoczę może jak dziewczyny z Krakowa przyjadą to ja z chęcią też się zjawię, więc jak będziesz cosik planować to czekam na cynka, w czerwcu mogę być buziolki