Witam Magda
Dawno nie bylam, ale po tak dlugim okresie moge powiedziec, ze pieknie masz. Kwitnie wszystko ladnie, te kamiory, kule z pnaczy elegancja Francja. Widok na Beskid Śląski zyc nie umierac.
Fajnie ,że jesteście miło mi bardzo ,że zaglądacie chociaż mało się udzielam
Buziaki dla Was Kasiu jednak się zdecydowałaś na wyjazd ...... ech szkoda ,ale i tak mam nadzieję będziemy w kontakcie
Elu psica oczywiście ,że wpada czasem w rabaty - za piłką w szczególności ......zdarza jej się coś zniszczyć ,połamać ,ale za bardzo ją lubię ,żeby jej nie pozwolić korzystać z ogrodu ryzyko wpisane w życie z psem
Dziękuję za komplementy bardzo Sylwia ,Jola ,Agnieszka,Paulinka , macham do Was również i buziaki z zapracowanej krainy
Basiu myśle ,że Danusia Ci bardzo fajnie doradziła ja za bardzo na cięciu fachowym się nie znam - tnę co mi nie pasuje po prostu
Nie pluj po monitorze ,bo będziesz pucować musiała hihi
Sylwia ma polot i pomysły niesamowite i uwielbiam jej komentarze pod zdjęciami
Sylwia - buziaki jeszcze raz
Asia .,Monika ....Ewa ,Kasia.... Kindzia ....i Kasia Bawarka mam nadzieję ,że nikogo nie ominęłam
Bardzo Wam dziękuję ,że jesteście ,naprawdę cieszę się z Waszych odwiedzin
Po prostu teraz jakoś za szybko mi ten czas ucieka i nie nadążam z niczym
Spotkania na żywo są cudowne ,niezapomniane i pozwalają oderwać się od wszystkiego .......
Mam nadzieję ,że w przyszłym tygodniu uda mi sie więcej bywać u Was
U mnie w ogrodzie nic nie robię nowego - koszę ,trochę plewię i potfffór basenowy rozłożony ,więc niszczy mi widoki hihi - jedynie córcia zadowolona - tylko co z tego ,jak teraz pogody nie ma na kąpiele- na razie 2 razy tylko użyty
Madzia wrzuć na luz, nie musisz bywać nigdzie, są ważniejsze sprawy w życiu. Forum ogarniesz kiedy indziej, a jak nie ogarniesz to najwyżej wskoczysz w odpowiednim dla Cię momencie i tyle