Podziwiam trawy... z grackami może nie trafiłaś, ale z Memory już tak, piękne są ich białe pióropusze uwielbiam.
Odwiedziłam giełdę w Krakowie z chęcią jego nabycia to Ci powiem, że do Krakowa Memory nigdy nie dojadą,
ubogo jest tak jak w naszym ogrodzie botanicznym.
Ciężko z jakimikolwiek trawami, Elaty też planowałam, nigdzie
ich nie spotkałam, masz już swoje roślinki czy to rabata dopiero wiosną do obsadzenia
dziękuję Daria dosadziłam tam tulipany -mam nadzieję ,że wiosną będzie ładnie
Kasiu bylam ,widziałam i bardzo elegancki masz ogródeczek ,a synuś słodziak
puszki odgapione od Szwfowej mam codziennie puszeczkę z psiej karmy -do niedawna wyrzucałam ,póki nie znalazłam na fotkach w Mojej Anglii hihi ....a teraz już zbieram .....teraz bedą robić za doniczki
a ML też do tej pory nie wiedziałam ,że kwitną .....
Sylwuś do tej pory nigdy niczego nie owijałam na zimę ......ale chyba te nowe nabytki owinę
dziś pojechałam po korę i wróciłam z kolejnym klonem Dissectum-przbarwia się na pomarańcz ........jutro będę szukać mu miejsca w skalniaku
Elu pewnie to gorące lato i piekna jesień spowodowała kwitnienie
......i faktycznie są piękne -i z kwiatami i bez
dziękuję bardzo ode mnie widać Skrzyczne ,Klimczok ,Hrobaczą .....a czy Czantorię .....raczej nie ,ale szczerze ..... nie wiem .....z tak daleka tylko mocno charakterystyczne szczyty rozpoznaję
.... już zakańczam przeróbki na ten sezon ....dopiero na wiosnę mam w planie znowu trochę podziałać
zresztą chyba już kończy się ta piękna pogoda
u Ciebie jestem na bieżąco .....ale najczęściej zdarza mi się nadrabiać zaległości na telefonie ....więc nie piszę , a pózniej ....wiesz sama jak z tym czasem jest
buziaki
Agatko jeśli będziesz chciała Memory ,to wiosną Ci ukopię -niektóre kępy mam naprawdę wielkie ,więc jeśli przeżyją zimę .....to chętnie się podzielę
Elaty na nowej rabacie bukowej mam ze swoich podzielonych roślinek ( nie wiem ,czy przeżyją ....ale to na własne ryzyko robiłam .....co do pozostałej części rabatki -to robotę z nią zostawiam na wiosnę -jeśli jeszcze będzie ładna pogoda ,to może tylko przygotuję teren
a klony uwielbiam .....dziś dokupiłam Dissectum ....szukam mu miejsca w skalniaku