Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Ogród z wilkiem zamkn.

Ogród z wilkiem zamkn.

ElzbietaFranka 18:59, 17 paź 2018

Magleska napisał(a)

dziękuję Danusiu bardzo się cieszę ,że Ci się podoba
lubię te jesienne przebarwienia .....oby jak najdłużej taka pogoda się utrzymała

Magda przepiękny widok na tej focie. Jednak góry to są góry, morza z takiej odległości nie widać a góry tak, to Czantoria?

Widzę, że znowu coś przerabiasz. Ja już nic nie robię tej jesieni tylko jeszcze trawy powiązać trzeba i odkurzyć liście i to wsio.

Pozdrawiam Madziu
kerii 21:41, 17 paź 2018

Madzia śliczna jesień u Ciebie i widzę nadal siły niespożyte ryjesz i ryjesz jak ten mój krecik Tylko u Ciebie efekty widać a u mnie same kopce
Nowa12 22:29, 17 paź 2018

Jak się nazywają Twoje białe zawilce? Jaka to odmiana?
Agania 11:01, 18 paź 2018

Podziwiam trawy... z grackami może nie trafiłaś, ale z Memory już tak, piękne są ich białe pióropusze uwielbiam.
Odwiedziłam giełdę w Krakowie z chęcią jego nabycia to Ci powiem, że do Krakowa Memory nigdy nie dojadą,
ubogo jest tak jak w naszym ogrodzie botanicznym.

Ciężko z jakimikolwiek trawami, Elaty też planowałam, nigdzie
ich nie spotkałam, masz już swoje roślinki czy to rabata dopiero wiosną do obsadzenia

Kloniki lśnią od czerwieni
eVka 13:47, 18 paź 2018

Magleska napisał(a)

może i delikatne ,ale u mnie pomimo wygwizdowa rosną
spróbuj są śliczne
a tu mój nowy nabytek -cudowny kolor jesienią
Klon Palmowy Arakawa-sesja dla zachęty

Kusicielko Ty! Piękne, na wiosnę chcę kupić Aureum, cudny jest.
Magleska 20:13, 18 paź 2018

SlonecznyOgrod napisał(a)
Piekna jesień u Ciebie.
Nowa rabatka mi sie bardzo podoba , bo bordo z zółtym lubię w takim zestawieniu.

dziękuję Daria dosadziłam tam tulipany -mam nadzieję ,że wiosną będzie ładnie

Kasiolaaa napisał(a)
madziu kilka totek zrobilam nic ciekawego

Kasiu bylam ,widziałam i bardzo elegancki masz ogródeczek ,a synuś słodziak

sylwia_slomczewska napisał(a)
Widzę, że już puszki z rojnikami i u Ciebie zagościły Mój morninght light nigdy nie kwitł, chyba u nikogo nie widziałam kwitnącego...

puszki odgapione od Szwfowej mam codziennie puszeczkę z psiej karmy -do niedawna wyrzucałam ,póki nie znalazłam na fotkach w Mojej Anglii hihi ....a teraz już zbieram .....teraz bedą robić za doniczki

a ML też do tej pory nie wiedziałam ,że kwitną .....

sylwia_slomczewska napisał(a)
Zapomniałam klona pochwalić powiedz mi owijasz je na zimę?

Sylwuś do tej pory nigdy niczego nie owijałam na zimę ......ale chyba te nowe nabytki owinę
dziś pojechałam po korę i wróciłam z kolejnym klonem Dissectum-przbarwia się na pomarańcz ........jutro będę szukać mu miejsca w skalniaku
Magleska 20:22, 18 paź 2018

ElzbietaFranka napisał(a)
Miskant Morning Lighty powstał na bazie Grazielli taka jest prawda.
Morning .... szary, Graziella zielona. Zazwyczaj u nas nie kwitną - masz wyjątkowe szczęście albo piękne lato to sprawiło. Są piękne nawet bez kwiatów.

Elu pewnie to gorące lato i piekna jesień spowodowała kwitnienie
......i faktycznie są piękne -i z kwiatami i bez

ElzbietaFranka napisał(a)

Magda przepiękny widok na tej focie. Jednak góry to są góry, morza z takiej odległości nie widać a góry tak, to Czantoria?

Widzę, że znowu coś przerabiasz. Ja już nic nie robię tej jesieni tylko jeszcze trawy powiązać trzeba i odkurzyć liście i to wsio.

Pozdrawiam Madziu

dziękuję bardzo ode mnie widać Skrzyczne ,Klimczok ,Hrobaczą .....a czy Czantorię .....raczej nie ,ale szczerze ..... nie wiem .....z tak daleka tylko mocno charakterystyczne szczyty rozpoznaję

.... już zakańczam przeróbki na ten sezon ....dopiero na wiosnę mam w planie znowu trochę podziałać
zresztą chyba już kończy się ta piękna pogoda
u Ciebie jestem na bieżąco .....ale najczęściej zdarza mi się nadrabiać zaległości na telefonie ....więc nie piszę , a pózniej ....wiesz sama jak z tym czasem jest
buziaki
Magleska 20:26, 18 paź 2018

kerii napisał(a)
Madzia śliczna jesień u Ciebie i widzę nadal siły niespożyte ryjesz i ryjesz jak ten mój krecik Tylko u Ciebie efekty widać a u mnie same kopce

krecik już kończy sezon ale dziękuję za komplementy

Nowa12 napisał(a)
Jak się nazywają Twoje białe zawilce? Jaka to odmiana?

to zawilce Whirlwind.....jeśli dobrze nazwę zapamiętałam

effka napisał(a)

Kusicielko Ty! Piękne, na wiosnę chcę kupić Aureum, cudny jest.

dziś dokupiłam Dissectum -pojechałam po kore

Magleska 20:33, 18 paź 2018

Agania napisał(a)
Podziwiam trawy... z grackami może nie trafiłaś, ale z Memory już tak, piękne są ich białe pióropusze uwielbiam.
Odwiedziłam giełdę w Krakowie z chęcią jego nabycia to Ci powiem, że do Krakowa Memory nigdy nie dojadą,
ubogo jest tak jak w naszym ogrodzie botanicznym.

Ciężko z jakimikolwiek trawami, Elaty też planowałam, nigdzie
ich nie spotkałam, masz już swoje roślinki czy to rabata dopiero wiosną do obsadzenia

Kloniki lśnią od czerwieni

Agatko jeśli będziesz chciała Memory ,to wiosną Ci ukopię -niektóre kępy mam naprawdę wielkie ,więc jeśli przeżyją zimę .....to chętnie się podzielę

Elaty na nowej rabacie bukowej mam ze swoich podzielonych roślinek ( nie wiem ,czy przeżyją ....ale to na własne ryzyko robiłam .....co do pozostałej części rabatki -to robotę z nią zostawiam na wiosnę -jeśli jeszcze będzie ładna pogoda ,to może tylko przygotuję teren

a klony uwielbiam .....dziś dokupiłam Dissectum ....szukam mu miejsca w skalniaku
lutroja 10:25, 19 paź 2018

Pięknie ci wszystko urosło