Ania, Justynka, Anetka ...fajnie że jesteście. Ania każde narzędzie w ogrodzie widzę się przyjadę. Justynka nie planowałam już u siebie dodatkowego tła, sąsiada tuje już naprawdę dają tło..te zdjęcia chyba są z przed 2 lat.Teraz są już dużo większe i nie ma prześwitu. Anetka ....mimo że są tuje , które dają cień..to jednak jest to strona południowa
Sposób Judith świetny. Zamiast tui możesz dac jakis wyższy miscant. Tak nieco rzadziej żeby ciut te tuje było widac. Rozstaw doniczki i zerkaj a sadż na przemian jak narysowała Justyna.
U mnie dzisiaj pogoda w ogóle nie sprzyja... śnieg, deszcz, deszcz ze śniegiem.Wobec tego jestem w kuchni.Lubię działać w kuchni jeszcze jak wszystkim smakuje to miód na serce.Dziś piekę pasztety i boczuś, gotuję się schab w mleku.I jeszcze galaretka dla męża.Zrobione ciasto na sernik.Pozdrawiam serdecznie wszystkich pracusiów
Dzisiaj udało się coś porobić.Zrobiłam pierwszy siew.Na pierwszy rzut poszły rzodkiewka, sałatka, szpinak, marchewka , pietruszka,cebula siedmioletnia,koper, czarna rzodkiew