Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Pokażę nasz ogród

Pokażę nasz ogród

asica 18:39, 12 lis 2014

Olu, Kasiu, Jagodo
Zawitko, nie martwi mnie że czosnek mały, wręcz przeciwnie, ale zastanawia mnie, czy powinna to być główka, czy starczy "ząbek". Ale kupione, wsadzone, wiosną się wyjasni . Idę do Ciebie w sprawie red barona. Szczypiorki cudniste.
zawitka 08:11, 13 lis 2014

Asiu dziękuję za odpowiedż mam tę trawkę też do rozsadzania pierwszy rok i nie wiem czy przykryć czosnki jak dostałam od sąsiadki to pomyślałam kiedy urosną duże i zakwitną a one skubane tak pięknie kwitły że wszyscy u mnie się zachwycali .Lecę jeszcze popatrzeć na Twój piękny ogród No właśnie nie mogę wyjść z Twego ogrodu to pytanko na 169 str chyba 11 zdjęcie to nie jest rozchodnik ??? a chyba tawuła????
asica 17:13, 14 lis 2014

Bardzo mi miło, że dobrze się u mnie czujesz .
Na zdjęciu są rozchodniki.
Tawuły kupowałam , piękne egzemplarze, które zmarniały w moich rękach i prawie nic z nich nie zostało
lilia 21:17, 15 lis 2014

Witam Asiu, spacerowałam po Twoim ogrodzie od strony pierwszej do ostatniej i jestem nim zachwycona. Trawy są u Ciebie niesamowicie piękne i wspaniale podkreślają urodę innych roslin.
Znalazłam Twoj ogród na mapie ogrodów, ponieważ wydaje mi się, że znajduje się najbliżej mojej skromnej działki, na ktorej stawiam pierwsze kroki. Szukam inspiracji, a u Ciebie jest wszystko, co mi się podoba.
Pozwolisz, ze będę zaglądać do Twojego ogrodu?
Moje "miejsce na ziemi" znajduje się w Świętoszowie.

asica 21:31, 15 lis 2014

lilia napisał(a)
Witam Asiu, spacerowałam po Twoim ogrodzie od strony pierwszej do ostatniej i jestem nim zachwycona. Trawy są u Ciebie niesamowicie piękne i wspaniale podkreślają urodę innych roslin.
Znalazłam Twoj ogród na mapie ogrodów, ponieważ wydaje mi się, że znajduje się najbliżej mojej skromnej działki, na ktorej stawiam pierwsze kroki. Szukam inspiracji, a u Ciebie jest wszystko, co mi się podoba.
Pozwolisz, ze będę zaglądać do Twojego ogrodu?
Moje "miejsce na ziemi" znajduje się w Świętoszowie.

To rzut beretem Cieszy mnie, że chciało Ci się poświęcić czas na przejście całego wątku . Oczywiście zaglądaj, a i pokaż swój ogród. Znajdziesz bratnie dusze, które z chęcią pomogą. Na pewno poznałaś już niezmiernie przyjazną atmosferę na ogrodowisku.
lilia 23:16, 15 lis 2014

Żeby mieć jakieś wyobrażenie o wyglądzie ogrodu, moim zdaniem trzeba przejść przez cały wątek. U mnie jest wszystko malutkie jeszcze, a i tak pod wpływem forum powinnam już coś przestawić. Nie mam jeszcze wątku, ale myślę, ze może na wiosnę założę. Narazie jestem w wątku powitań
Pozdrawiam!
Toszka 23:19, 15 lis 2014

Edytko, to własnie przez zimę jest czas na przemyślenia i projekty, a także plany przesadzeń. Na wiosnę wszyscy ruszają z pracami w ogrodzie i ruch na forum słabnie - normalna kolej rzeczy
Tak więc to teraz jest najlepszy czas na założenie wątku - twoim szczęściem jest to, że właśnie jeszcze wszystko małe
lilia 22:37, 23 lis 2014

Toszka, zalożyłam wątek, jak mi radziłaś. Niebawem będę zadawać mnóstwo pytań.

Asiu, Ciebie chciałabym zapytać, gdzie można w naszych rejonach zakupić większą ilość kory i gdzie kupujesz takie piękne trawy?
Pozdrawiam!
asica 17:52, 25 lis 2014

lilia napisał(a)
Toszka, zalożyłam wątek, jak mi radziłaś. Niebawem będę zadawać mnóstwo pytań.

Asiu, Ciebie chciałabym zapytać, gdzie można w naszych rejonach zakupić większą ilość kory i gdzie kupujesz takie piękne trawy?
Pozdrawiam!

Już idę do Ciebie obejrzę i odpiszę.
asica 08:31, 29 lis 2014

Posprzątane, lubię te czarne prostokąty jesienią: