Łucja, ja wreszcie zobaczyłam Twój ogród! Super te szerokie kadry, też mi się skojarzyło z angielskimi ogrodami.
Czuję duchową więź, dzieci też podrostki, M. też w kuchni spożywa posiłki No sprząta też, niech będzie, bo jeszcze kiedyś przeczyta i będę miała, że dramatyzuję
To ja mam luksusowo - dzieć dorosły i na swoim, eM sprząta lepiej ode mnie, tylko nie gotuje .
Ja mam od lat duże problemy ze snem, budzę się często więc potrzebuję więcej godzin by sie wyspać. No i w związku z tym nie nadanżam...
Ja aktualnie kilka pobudek każdej nocy zaliczam, ale wiadomo przez kogo - Kaja coś nie chce spać ciągiem całej nocy. Kładę się zwykle koło północy, często później.. ale to gdy coś przy kompie robię to wtedy jest takim moim podtrzymywaczem aktywności, bo jak na kanapie siedzę, to potrafię i o 22 przysypiać na siedząco
Floksy kanadyjskie bardzo szybko się rozrastają, u mnie już spora kępa tego
Tak samo przetacznik Blue Mirror, dziel, wsadzaj przycięte pędy, ja tak robiłam, z małej kępy mam teraz taki łan, chyba przez 3-4 lata tak urosło
Cudne te dalsze kadry, bardzo fajnie wygląda płot z cegły A powojnik Mayleen ogromny, mój już niestety przekwita.