Koło kupione ze styropianu owinięte pociętą bluzką róża kupiona dodatki też a wszystko przypięte szpileczkami a teraz cięcie bluzki wzięłam dużą trykotowa bluzkę , odcięłam na dole zakładkę i zaczęłam ciąć od dołu bluzki pasek wielkości 3-4 cm w kółko ttak cięłam az do rekawów wyszedł m baaaaardzo długi pasek i nim owijałam koło dobrze naciągając i uważając żeby nie było widać białego .Te zakładki same się robią i w sumie ładnie to wyglada . Myślę że za mała nieco ta kokardka ale nie mam innejJutro dokupię to zmienię Powodzenia
Tak też owijam koła jak zrobię z gałązek i choć są nierówności to nie przeszkadza"d Chciałam pokazać takie koło ale niestety zanim zrobiłam zdjęcie to oddałam ha ha A poniżej szyszki przyklejone klejem na gorąco do bombki styropanowej i bedą malowane na biało
Halinko serwetką haftowaną na tiulu jestem zachwycona, nie robiłam tego nigdy, ale kto wie....
A wianek....kilka razy widziałam podobne i zawsze zastanawiałam się czym są owijane i jak zrobić te zakładki a tu proszę, pocięta koszulka. Extra.