Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród pod Górą

Ogród pod Górą

Anda 13:35, 19 sty 2018

Pawel ty profi jestes Na pewno cos fajnego wymyslisz.
Ja tylko jeszcze dorzuce, zen a takiej patelniowej rabacie warto byloby wysypac kamyczki jakies. Mniej plewienia. Fajnie byloby podsadzic to roslinami wlasnie takimi lubiacymi patelnie, ale jesli tam zima bedzie sypany snieg z sola to moglyby byc to rosliny nadmorskie. Takie ktore znosza zasolenie. Moze zamiast lawendy Limonium latifolium?
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
pawel_snopek 13:39, 19 sty 2018

Ewa a wiesz że się zastanawiałem nad zatrwianem Co do kamienia to oczywiście on tam będzie bo plewienie mnie wykończy
Anda 13:44, 19 sty 2018

Telepatia normalnie

Posadz moze najpierw to, co do czego jestes pewien i zobacz, czy na pewno potrzebne bedzie Ci cos zimozielonego. Rosliny strukturalne tez ladnie wygladaja zima, a sniegu ostatnio coraz mniej
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
pawel_snopek 14:19, 19 sty 2018

Zrobię tak jak napisałaś wtedy dopiero zobaczę czy będzie mi coś tam potrzebne

A z nowości zamówiłem sobie dalie
Dalia Cafe Au Leit 3 sztuki
Dalia kaktusowa Gina Lombert 3 sztuki
Dalia Coup de Soleil 2 sztuki
taki mały prezent na zakończenie urlopu
Anda 14:22, 19 sty 2018

Jak juz posadzisz, to sie pochwal

Piekne dalie. Bardzo mi sie podobaja, a nie mam ani jednej. Nie jestem pewna, czy potrafie je przechowac zima.
sylwia_slomc... 14:25, 19 sty 2018

Pierwsze dwie śliczne trzecią musiałabym w realu zobaczyć, żeby móc ocenić
Chodź do pomocy
pawel_snopek 14:59, 19 sty 2018

Anda napisał(a)
Jak juz posadzisz, to sie pochwal

Piekne dalie. Bardzo mi sie podobaja, a nie mam ani jednej. Nie jestem pewna, czy potrafie je przechowac zima.

Kiedyś jak byłem mały były w ogrodzie mojej mamy a teraz to ja je mam u siebie w zeszłym sezonie dla szybszego wzrostu posadziłem je w doniczki i trzymałem w szklarni aby przyrosły szybciejByłem z nich zadowolony.
pawel_snopek 15:01, 19 sty 2018

sylwia_slomczewska napisał(a)
Pierwsze dwie śliczne trzecią musiałabym w realu zobaczyć, żeby móc ocenić
Chodź do pomocy

Odmiana o kremowych kwiatam cafe au Leit jest śliczna bardzo mi przypadła do gustu. Druga też ma coś w sobie więc ją kupiłem a ostatnia będzie jako eksperyment
AsiaK_Z 11:33, 20 sty 2018

Planowanie idzie pełną parą Lubię to
Paweł, zerknij proszę w wolnej chwili. Potrzebna fachowa wiedza
https://www.ogrodowisko.pl/watek/4873-kiedys-bedzie-pieknie-i-u-mnie-od-nowa?page=833#ppst_4
pawel_snopek 11:44, 20 sty 2018

Już odpowiedziałem