Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród pod Górą

Ogród pod Górą

Miklies 10:26, 19 gru 2018

Święta coraz bliżej, lubię sobie pooglądać ogrody, niestety zima odbiera ich piękno.
pawel_snopek 18:53, 19 gru 2018

Piotr_ napisał(a)
Witaj
Zaglądam już z 6x I dziś piszę coś.....
Widzę cudne dekoracje I ładny ogród tworzony z pasji.
Podziwiam I pozdrawiam dobrej nocy ☺

Piotrze dziękuję za miłe słowa
pawel_snopek 18:55, 19 gru 2018

GorAna napisał(a)
Pawełku, taki nasz los chować bliskich....jak zwykle zbyt szybko odchodzą...
Przesyłam dobre myśli.

Dokładnie jest tak jak napisałaś, jesteśmy śmiertelni i przemijamy jak pory roku.
pawel_snopek 18:59, 19 gru 2018

AsiaK_Z napisał(a)
Oj smutne Święta, przykro mi niezmiernie...

Pierniki najbardziej smakują w grudniu... Dekoracja bardzo ładna, chyba już czas mnie by wyciągać bibeloty
Pawle zdrowia i spokoju, a w Nowym Roku samych sukcesów i spełnienia wszystkich marzeń

Może nie smutne ale takie jakieś inne wręcz dziwne bo żyłem z nią już 31 lat a tu teraz czegoś brakuje, jak już mówiłem czas zrobi swoje. Ja już choinke i resztę ozdób miałem wyciągnięte na początku grudnia. Dziękuję Asiu za życzenia.
Piotr_ 18:01, 20 gru 2018

Wpadam powiedzieć że dekoracje już u mnie w wątku zapraszam
pawel_snopek 17:26, 06 sty 2019

Święta i już po świętach więc czas zacząć myśleć o zakupach nasionkowych a więc pozwoliłem sobie zamówić nasiona pomidorów
Pomidor Arkansas Marvel
Pomidor Black from Tula
pomidor Chocolate stripes
pomidor Sweet aperitif
sylwia_slomc... 17:28, 06 sty 2019

Kurcze już zamówień czas się zaczyna, a ja jeszcze żadnych planów z tym związanych nie zrobiłam, chyba muszę zacząć szukać jakichś fajnych punktów może i ja coś wynajdę ciekawego
anka_ 17:30, 06 sty 2019

Pawle a czy którąś z tych odmian już miałeś czy będziesz testował?
Anka Kiedyś będzie tu ogród "Będziesz mieć w życiu ciężkie chwile, ale to one własnie zawsze są tym, co pozwala otworzyć oczy na znaczące rzeczy w twym życiu, których wcześniej nie mogłeś dostrzec" Robin Williams
pawel_snopek 17:33, 06 sty 2019

Zamawianie nasionek pomidorów to jest zauważyłem w ostatnich latach taka tradycja że zawsze pod koniec sezonu lub na początku następnego zamawiam pomidorki . W tym sezonie nie będę wysiewał wielu roślin z racji braku czasu jedynie wysiewać będę warzywa bo to już taka norma. Pewnie jak będziemy mieli już Luty to wszyscy będą już szukać nasionek i jakiś ciekawostek do wysiania.
pawel_snopek 17:36, 06 sty 2019

Znam tylko odmianę Black from Tula i zapamiętałem ją jako dobrą w smaku bo smakowała domownikom więc ją zamówiłem. Reszta to testowanie, troszkę taka niespodzianka.