Marto,Justi,dziękuje za wiarę we mnie

Mam jeszcze sporo czasu do wiosny więc i czas do namysłu jest.Coś mi świta,wciąż coś zmieniam w głowie - efekty zatem mogą być różne
Anulka dziękuję za propozycję

Nie myślałam aby robić tam obwódkę z tego dużego granitu,myślałam po paseczku z małej kostki
Kamyka do środka nie chcę ,bo przed tym "murkiem" jest spore podwórko wysypane kamieniem i za dużo by go było.
Myślę żeby zrobić obwudkę z bukszpana tylko po zewnętrznej stronie tej nowej rabaty-od strony trawnika-a od podwórka posadzić rozrzucone kule bukszpanowe.Zaczęłabym od lewego rogu i coraz gęściej w stronę bonsai.
Kurcze zawile prawię ,ale nie umiem tego narysować na fotce..muszę poszperać co i jak
Agnieszko
Bardzo dziękuję - jak tylko mi Kornelia wyzdrowieje to się umówimy.W poniedziałek mamy wizytę u lekarza więc nie wiem co powie.Jak pójdzie do szkoły 20 to chętnie.Napiszę!!!
Pomysł fajny,tylko tego bonsai nie chce ruszac bo on tam fajnei wygląda na zywo,poza tym ma sporo lat.Dlatego chcę go włączyć w nową rabatę i powoli wiem co i jak

Ale gdyby dziewczyny nie poddały pomysłu to pewnie nie myślałabym o takiej modernizacji
Dziękuje wszystkim i udanego dnia życzę
Apopo powietrza w Krakowie - wczoraj byłam w samym centrum - uwierzcie mi nie było czym oddychac - masakra

Jak dobrze żyć na wsi - mimo odległości!!