Z bliska tak idealnie nie jest ,bo czeka mnie plewienie tu i tam ale nie będę narzekać na widoki ogólne
Susan niby taka oklepana ,bo widzę ją w wielu ogrodach ale jest śliczna ,pięknie pachnie i kwitnie co roku niezawodnie obficie ciesz się zatem , że to ona
One generalnie co roku nie kwitły jakoś długo ,ale w tym to już poszły na rekord
Tak magnolia zachwycać będzie o wiele dłużej ,bo ciągle wypuszcza nowe pąki ,chociaż dywan z płatków już usłała
Dzięki Angelika!
Nie będę narzekać ,bo mam w miarę ogarnięte. Teraz czeka mnie odchwaszczanie w najbliższym wolnym czasie.
No nie będę narzekać ,bo nie jest najgorzej na chwasty przymykam oko ,przyjdzie na nie czas
Kwiaty zakwitają co chwilę kolejne. Pędzi ta wiosna jak rok temu ,ech. Nie można się za długo nacieszyć kwieciem.
Masz rację z tym dzieckiem.
Dobrze, że mam teściową blisko i zajmie się wnuczką jak musze coś zrobić w ogrodzie ,bo już w ogóle bym miała nieogarnięte w ogrodzie
Pamiętacie moją metamorfozę wjazdowej ,czyli zerwanie trawnika i zrobienie ścieżki i rabaty?
Dziś tak wszystko Porosło , że szok!
To teraz moja ulubiona część ogrodu kocham!
Przed
10 maj 2024
Po
24 kwiecień 2025
Nasadziłam tam dużo odmian czosnków ,więc w maju będzie jeszcze piękniej
Zmiany fantastyczne
Magnolia wymiata
A ŚŚ u mnie też sprinterki, o jeden dzień dłużej kwitły bo w cieniu. Szkoda. Przynajmniej foty zostaną na wspominki
U mnie ŚŚ tak samo ledwo zaczęły, a już skończyły- nie było nas tydzień i jak wróciliśmy to byłam w szoku- całe zielone
Metamorfoza wspaniała! Moja siostra robi gruntowny remont swojego ogrodu, cały czas ją namawiam na ograniczanie trawnika, ale coś mnie nie słucha niestety