Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Za drzwiami do ogrodu...

Za drzwiami do ogrodu...

anpi 14:03, 09 paź 2018

sierotka napisał(a)
No proszę jaka piękna jesień się zaczyna w Ch
Witam i pozdrawiam .

Witam ,witam...!!!Chyba myślami Cię ściągnęłam Miło, że zaglądasz
Jak na razie piękna jesień,ale deszczyk też by się przydał bo strasznie sucho.
A co tam zmalowała u Ciebie jesień?

I jak to nie mieć sumaka,chociażby za płotem...

Jednego sobie też zostawiłam.
sylwia_slomc... 14:36, 09 paź 2018

Ja mam dwa sumaki, a Tigera Kondzio mi na wiosnę obiecałPiękne są jesienią i dają świetny kolor w ogrodzieA odrosty nie tylko sumaki dają
anpi 14:50, 09 paź 2018

Sylwia,a to może być ten Tiger?Wyrósł mi w rabacie ,przeniosłam do doniczki,jak był jeszcze malusieńki i zielony aby poczekać aż trochę urośnie do identyfikacji.Teraz się przebarwił i pewnie tak jak myślałam ,to jakiś sumak.
Nocek 17:44, 09 paź 2018

Witam serdecznie
w ciągu paru dni spedziłem dużo czasu w Twoim ogrodzie Aniu.
Ogród poprostu marzenie a drzwi które do niego prowadzą obłędne...
Białe płotki, buchające kolorem rośliny...
Takie historie powstawania pięknych ogrodów dają mi nadzieje że i mi się uda stworzyć fajny zakątek.
anpi 18:31, 09 paź 2018

Nocku?Podoba mi się takie podejście do sprawy!Nadzieję trzeba mieć zawsze!Marzenia lubią żeby im pomagać w spełnianiu się!!!Mnie też, pozytywne działania innych, czy ich osiągnięcia motywują do pracy:innym się udało to i mnie się uda. Skoro jeszcze dzielą się swoją wiedzą ,doświadczeniami to tyko zabrać się do roboty,próbować,a czasami przez próbę zrobienia czegoś podobnego wychodzi coś innego,swojego,coś co może się podobać ...może też innym...i wtedy warto się tym też dzielić
Także Nocku...do działania!Spełniaj marzenia ogródkowe,a Ogrodowisko chętnie Ci w tym pomoże,tu tyle pozytywnych ludzi... niektórych udało mi się osobiście poznać,to wiem co mówię Masz już swój wątek,bo brak podpisu po którym można go znaleźć?
Miło mi,że Ci się u mnie podoba.Pochwały też motywują i dają dodatkową satysfakcję z tego co się zrobiło. Drzwi i płotek ,to zasługa RM i syna.Przekażę zachwytyDobrze mieć pomocników w spełnianiu marzeń...
Muszelka 18:34, 09 paź 2018

Ach, jak tu pięknie!
anpi 18:47, 09 paź 2018

Muszelko - dzięki
Nocek 18:50, 09 paź 2018

anpi napisał(a)
Nocku?Podoba mi się takie podejście do sprawy!Nadzieję trzeba mieć zawsze!Marzenia lubią żeby im pomagać w spełnianiu się!!!Mnie też, pozytywne działania innych, czy ich osiągnięcia motywują do pracy:innym się udało to i mnie się uda. Skoro jeszcze dzielą się swoją wiedzą ,doświadczeniami to tyko zabrać się do roboty,próbować,a czasami przez próbę zrobienia czegoś podobnego wychodzi coś innego,swojego,coś co może się podobać ...może też innym...i wtedy warto się tym też dzielić
Także Nocku...do działania!Spełniaj marzenia ogródkowe,a Ogrodowisko chętnie Ci w tym pomoże,tu tyle pozytywnych ludzi... niektórych udało mi się osobiście poznać,to wiem co mówię Masz już swój wątek,bo brak podpisu po którym można go znaleźć?
Miło mi,że Ci się u mnie podoba.Pochwały też motywują i dają dodatkową satysfakcję z tego co się zrobiło. Drzwi i płotek ,to zasługa RM i syna.Przekażę zachwytyDobrze mieć pomocników w spełnianiu marzeń...

Aniu podpisu do wątku brak, bo dopiero sie zbieram do jego założenia. Od dłuższego czasu odwiedzam tu ogrody zachwycam sie osiągnięciami "niezwykłych" ludzi którzy tworzą je z pasją. Mnie od 3 lat również dopała ogrodomania
W 100% zgadzam sie z tym co napisalaś a O. to istna skarbnica wiedzy. Dzięki za miłe powitanie
anabuko1 21:23, 09 paź 2018

Może kiedyś sumaka za następnym płotem posadzę.Ale na działce to już nie .
Chociaż teraz wygląda pięknie.
U mnie brakuje takich czerwonawych krzaczkowi.
Hosta ślicznie się żółci. pięknie wygląda

Ogród wciąż pięknie wygląda

Aniu, to moja Trojsklepka

A to twoja

Jedna są inne .Zaznaczę ją i na wiosnę kawałek ukopię ci
anpi 21:54, 09 paź 2018

Twoja trójsklepka Aniu,taka wyraźniejsza,mocniejszy fiolet!Bardziej mi się podoba.A może jak moją posadzę w lepszych warunkach to też pociemnienie,bo ona cała blada,wraz z liśćmiAle dziewczyny podpowiedziały mi odnośnie jej wymagań, to ją przesadzę.Może jutro
A sumaka jak będziesz chciała to daj znać,to Ci dam,u nas za siatką tego dostatek
Mi też się marzy ,ale raczej nieduży krzew czerwieniejący jesienią.