Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Za drzwiami do ogrodu...

Za drzwiami do ogrodu...

anpi 10:39, 17 lis 2018

W takich momentach żałuję że nie mam obiektywu makro...może kiedyś?Tymczasem bedę liczyć na Wasze zdjęcia ,może Danusia coś cyknęła albo Ania?

anpi 10:45, 17 lis 2018

I jeszcze te których szkoda...mogły sobie jeszcze kwitnać...

gosika67 10:51, 17 lis 2018

U nas też , ładny ten cukier puder.A fotki ładne cyknęłaś, nie narzekaj.
anpi 12:12, 17 lis 2018

Agania napisał(a)
Nastrój weekendowy już masz...lubię zapach i światło świec

Śliczna latarenka i sowa

Bardzo lubię wszelkiego rodzaju świeczniki ,latarenki i świeczki, ozdobne i te najzwyklejsze,trochę ich w domu mam ,muszę kiedyś zrobić zdjęcie
A sowa pierwsza, dostałam ją od mamy ,może będzie zaczątkiem nowej kolekcji...?
anpi 13:05, 17 lis 2018

gosika67 napisał(a)
Za oknem zimno a w domciu taki klimat, sowy moje hobby.

Może sówki tez zacznę zbierać hobbystycznie...pierwszą mam
A wszelkie świeczuszki dodają przytulności wnętrzu...
anpi 13:44, 17 lis 2018

ElzbietaFranka napisał(a)

Tez chcialam jutro zawiesic lampki zanim deszcz nie pada. Zawsze kazdego roku swirk taki na 4 metry przystrajam, ale eM ma dopiero pozniej przyjechac a sama sie boje musi ktos drabine trzymac. Jak bym sie wywalila nie mialby mnie kto pozbierac.
Jeszcze ma byc cieplo wiec nie ma co panikowac.
U mnie teraz 0 stopni nad ranem pewnie bedzie wiecej na minusie.

Pozdrawiam cieplo

No sama to z z taka wysoką drabiną nie kombinuj.Ja przystrajam na zewnątrz tylko balkon światełkami i robię ewentualnie jakieś dekoracje przy wejściu.Przerabialiśmy już różne warianty ...renifery z saniami,girlandy, węże, rzutniki laserowe,nawet eM robił metalowy stelaż niby choinki na lampki.Ale te wszystkie świecidełka mają tak krótką żywotność ,że daliśmy sobie spokój.Teraz oglądam u innych
Dzisiaj nieźle przymroziło,ale dla nas to może nawet i dobrze ,bo na działkę musiał wjechać trochę większy pojazd Nareszcie mam...,śmieje się że to najdłużej wyczekiwana przeze mnie qupa ... podłoża popieczarkowego(dwa miesiace)
Najpierw czekałam aż będzie gotowe do zabrania,potem zanim zgra się pan od transportu z tym od załadunku,nie wspominając ile szukałam skąd wziąść i kto mi to przywiezie.Ale w końcu jest!!!

amelia_b 15:29, 17 lis 2018

Aż się zalogowałam śliczny ten cukier - lukier na roślinkach. Pozdrawiam serdeczne
anpi 16:41, 17 lis 2018

amelia_b napisał(a)
Aż się zalogowałam śliczny ten cukier - lukier na roślinkach. Pozdrawiam serdeczne

Witam Amelio,dobrze że udało mi się zwabić Cię tym cukrem pudrem,nie wiem czy prawdziwe słodycze dałyby radę?Już byłam sprawdzić czy jesteś u siebiebo czekałam na trawki.One też pewnie pięknie wyglądają oszronione,ale u Ciebie jeszcze ciepła jesień...!?
amelia_b 16:43, 17 lis 2018

Moje zdjęcia nie dzisiejsze to taki przegląd października i wczesnego listopada.
Anda 16:45, 17 lis 2018

Cukier puder, rzeczywiście

No i jaka fajna ziemia do Ciebie przyjechała

Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies