Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Za drzwiami do ogrodu...

Za drzwiami do ogrodu...

anka_ 19:04, 21 lis 2018

Zagadki nawet nie będę próbować rozwiązywać, ale podziwiam za wszechstronne talenty. Aniu a jaką farbą malowałaś szafkę czy drzwi? Bo za mną chodzi przemalowanie mebli, bo na nowe nie ma chwilowo nadziei.
Anka Kiedyś będzie tu ogród "Będziesz mieć w życiu ciężkie chwile, ale to one własnie zawsze są tym, co pozwala otworzyć oczy na znaczące rzeczy w twym życiu, których wcześniej nie mogłeś dostrzec" Robin Williams
anpi 19:39, 21 lis 2018

Aniu szafkę i drzwi malowałam farbami kredowymi AS,jestem po warsztach malowania tą farbą.Jak późniejszym wieczorem siądę do kompa,to dam Ci jakiś link Ale malowałam też sypialniane szafki ,farbą akrylową,tylko te są bez przecierek,a mają front decupażowany .
Adela 22:34, 21 lis 2018

Aniu, pracowita jesteś
Kiedyś też się trochę bawiłam tą technika decoupage, ale niewiele. Jak się pojawiły wnuczki, to miałam inne zajęcie.
Jedyna rzecz, z której jestem zadowolona i bardzo mi się podoba, to obraz do łazienki
anpi 23:11, 21 lis 2018

Elu,jak byś mogła pochwalić się tym obrazem ,zrób zdjęcie ,bardzo jestem ciekawa.Bo wiesz u mnie już pół roku w łaśnie w łazience wisi pusta rama,a raczej na razie lustro w niej ,bo kupiłam go z myślą właśnie wstawienia w nią obrazu.Wisi już tak jak obraz wysoko , więc i tak nie spełnia roli lustra.Poprosto podobała mi się rama i kupiłam.I czekam aż mi wpadnie jakiś fajny pomysł na ten obraz.Myślałam już o zawieszeniu w tej ramię jakichś ozdobnych nożyc .grzebieni,czy innych akcesoriów,ale jeszcze na takowe nie trafiłam.Może twój obraz podsunie mi jakiś pomysł.O dekupażu nie pomyślałam.
Wiesz,te wszystkie rzeczy robione są na przestrzeni lat,więc nie jest tego aż tak dużo.Ale lubię takie różne dłubaninkiKiedyś już od podstawówki dużo robiłam na drutach to wyrobiłam sobie cierpliwośćMaszyna do szycia też nie jest mi obca.Robiłam też sztuczną biżuterię z półfabrykatów różnymi technikami Teraz głównym hobby jest ogródAle zimą lubię coś pomodzić.
anpi 23:15, 21 lis 2018

Rumianka napisał(a)
Bez konkretniejszej podpowiedzi ani rusz...

To teraz już na pewno zgadniesz co to będzie a właściwie już prawie jest...ale wstawię zdjęcie z kolejnego etapu
anpi 23:16, 21 lis 2018

anpi 00:32, 22 lis 2018

Wstawiam torcik dla Dorotki,to znaczy torcik był dla Zbyszka ,ale do zobaczenia dla Dorotki

Inne moje torty może wstawię do wątku z hobby
Muszelka 06:53, 22 lis 2018

18 lat + Vat

Dobre!

koliber 07:05, 22 lis 2018

Mnie się też to spodobało hahaha...
anka_ 07:48, 22 lis 2018

anpi napisał(a)
Aniu szafkę i drzwi malowałam farbami kredowymi AS,jestem po warsztach malowania tą farbą.Jak późniejszym wieczorem siądę do kompa,to dam Ci jakiś link Ale malowałam też sypialniane szafki ,farbą akrylową,tylko te są bez przecierek,a mają front decupażowany .
Rany Aniu, ty to już wyższa liga. Ja bym chciała zmienić kolor regału. Nie mam pojęcia o przecierkach, decupażu czy innych takich rzeczach. Zero zdolności artystycznych u mnie. Ale wszelkie rady odnośnie farby czy przygotowania podłoża przyjmę z wdzięcznością.
Anka Kiedyś będzie tu ogród "Będziesz mieć w życiu ciężkie chwile, ale to one własnie zawsze są tym, co pozwala otworzyć oczy na znaczące rzeczy w twym życiu, których wcześniej nie mogłeś dostrzec" Robin Williams
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies