Ja planuję nie poobstawiać się doniczkami z sadzonkami tak jak w tamtym roku już od marca...zobaczymy czy mi się uda...Będę kupować na bierząco...przed sadzeniem
Sama ciekawa jestem jak się będą prezentowały Planuję postawić je przy tarasie.Tam jest porośnięte pnączem Aktinidii i chce ożywić tą zieleń kolorem kwiatów.Jesienią eM je solidnie przyciął,to nie będzie na początku takiej zielonej pełnej przysłony ,ale ono szybko rośnie.
Donice będą stały przy tarasie ,naprzeciwko biesiadnego.Mam nadzieje że będą pasowały.Dziś nie miałam czasu nawet tej jednej przymierzyć.A jak nie to przemaluję
W tej szarości pasowały by mi na tarasie ,ale tam już nie ma na nie miejsca,zresztą na nim za bardzo nie chcą rosnąć dobrze roślinki.
Jak się dobrze spiszą w sezonie na dworze to będę zachęcać do zrobienia
Będę bohaterem jak je skończę bo zaczęłam w listopadzie...potem powaliły mnie infekcje,potem były przygotowania do świąt, potem znów wirusy,potem zaległosci w pracy i tak co mam chwilkę to coś w nich dłubnę.Najgorsze jest to ciągłe rozkładanie się z tym bałaganem od nowa...EM pyta czy długo jeszcze się będę z nimi tak nosić w tę i z powrotem?Dobrze że leciutkie są
A jeszcze nie wie że jeszcze ze dwie planuję,tylko mniejsze
Dzięki SylwiaTylko mi jakoś długo z tym wszystkim schodzi ...
Ty za to pędzisz jak torpeda, a twoja kreatywność w dekorowaniu ,dobieraniu do siebie tych wszystkich drobiazgów ...no ja jestem pełna podziwu!!!
A gips to mi towarzyszy ponad ćwierć wieku, więc obcy mi nie jest!
Mam nadzieję że będą pasowały
Obie Basiu zadoniczkujemy się w tym sezonie A wiesz ,też jak wypełniałam zaprawą brzeg tej mojej osłonki ,między styrodurem a listwą,to zostało mi trochę zaprawy i zalałam w takie serduszkowe pudełeczko po walentynkowych żelkach i też będzie doniczka na rojniki ,albo poidełko...
Beatko ,potrzeba matką wynalazków Choć to nie całkiem mój wynalazek.
To internet rozwija moja kreatywność, a dokładniej inni ludzie
Plan jest taki by donice stały przy tarasieA gdzie ty obmyśliłaś?
O jejku! Tutaj donice się produkują stylowe! Jestem pełna uznania dla tych czynności. Styrodut, styropian, kleje, bejce, płynne gwoździe - wyższa szkoła jazdy.