Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Za drzwiami do ogrodu...

Za drzwiami do ogrodu...

lindsay80 17:02, 02 maj 2018

znajome widoki z tymi gazetami, też tak robiłam

Tą różę pnącą masz gigantyczną!
ryska 18:19, 02 maj 2018

Zakochałam się w Twoim białym płotku, mój biały płotek przy nim to najuboższa uboga krewna
Śliczności
Anitka 23:58, 02 maj 2018

Klimatyczne miejsce, bardzo lubię białe elementy architektury w ogrodzie.
paniprzyroda 22:01, 03 maj 2018

Biały płotek z pergolą i róże - bajka
nicol21 16:31, 04 maj 2018

Zaintrygowana zdjęciem z awatara przyszłam zobaczyć Twój wątek drzwi ogrodowe są super! Fajnie, że działasz dalej. Starodrzew dodaje uroku i dorosłości ogrodowi!
Może nei jestem fanką figurek ogrodowych to w odpowiedniej aranżacji jaką im zapewniasz wygląda to fajnie i w dodatku gra to z tym co masz w domu/co pokazałaś na zdjęciach. Artystyczna i cierpliwa dusza z Ciebie

Fajnie i kolorowo jest u Ciebie!
Sama robiłaś ten placyk w 5godzin...tylko!?! Wow!
Ogród tworzący się: Okiełznać swoje setki pomysłów - ogród ze spadkiem na północ ************ Pozdrawiam i zapraszam - Ewelina ************ ***Booskop https://goo.gl/photos/jpY3wG37U7c9ALAf9 *** *** De tuinen van Appeltern https://goo.gl/photos/WrF6PWtCn53Gzswp6 *** *** *** formowanie cisów: https://photos.app.goo.gl/y72my2AfOaf4XKNq1 **** ***** Rotary Garden - Belgia - https://photos.app.goo.gl/iErs4Fi1dOEJ6Jls1 **** Stary ogródek: Mały ogródek, za i przed zabudową szeregową - Nicol21
anpi 00:51, 05 maj 2018

Zana napisał(a)

Bardzo mi się podoba ten zakątek. Będzie pięknie.

Cieszę się że Ci się podoba.Jak na cień przystało zamieszkały tam cieniolubne hosty i paprocie w pierwszej kolejności, dalej bliżej słoneczka są też hortensje , rozchodniki, tawułki ...
W te upały bardzo przyjemnie się tam siedzi,świerki jednak dają porządny cień.
anpi 01:07, 05 maj 2018

anabuko1 napisał(a)
Anuś pięknie tam masz.
Nie mogę się doczekać,żeby na żywo zobaczyć.Ale parę dni i planowe prace trzeba zrobić.Pamiętam i odezwę się.
Kącik wypoczynkowy- biesiadny uroczy!1
Duzo kwitnień.Lilaki śliczne.Już sobie wyobrażam jak tam ci pachnie cudnie.
Ja te ptaszki tez machnęłam na biało.
A te gazety zostawiasz pod korą ???
Wczoraj kupiłam sobie taką cytrynową żurawkę. Jeszcze w donice stoi.

Wokół biesiadnego robi się coraz ładniej,hosty już nieźle ruszyły.Ale jeszcze nie cała rabata dookoła jest dokończona.Ale zanim przyjedziesz może skończę
lilak choć jeszcze nie taki duży to roztacza woń w całym ogrodzie.A moje ptaszki są nadal szare i chyba tak zostaną, dzisiaj powędrowały do nowej rabaty,ale jeszcze nie miały sesji zdjęciowej
Gazety zostają, tymczasem dodatkowo zabezpieczają przed ewentualnym przerostem darni ,której częściowo nie wybierałam ,tylko odwracałam do góry korzeniami.Z czasem gazety same się rozłożą.
anpi 01:15, 05 maj 2018

patrycja napisał(a)

Dokształcą się

Oj! żeby tylko nie zmarniały z przejęcia, bo w tych gazetach to o samych nieszczęściach piszą...dobrze, że ja takich gazet nie czytam(te dostałam i tylko rozkładając zerknęłam...)
Pozdrawiam
Betka 07:11, 05 maj 2018

Ależ masz pięknie! Ten murek meble wszystkie dodatki i płotek.... Są porostu wyjątkowe!
Wiosna u ciebie kolorowa wszystko mi się podoba
A co posadzilam przy placyku z meblami?
anabuko1 09:04, 06 maj 2018

anpi napisał(a)

Wokół biesiadnego robi się coraz ładniej,hosty już nieźle ruszyły.Ale jeszcze nie cała rabata dookoła jest dokończona.Ale zanim przyjedziesz może skończę
lilak choć jeszcze nie taki duży to roztacza woń w całym ogrodzie.A moje ptaszki są nadal szare i chyba tak zostaną, dzisiaj powędrowały do nowej rabaty,ale jeszcze nie miały sesji zdjęciowej
Gazety zostają, tymczasem dodatkowo zabezpieczają przed ewentualnym przerostem darni ,której częściowo nie wybierałam ,tylko odwracałam do góry korzeniami.Z czasem gazety same się rozłożą.

Myślałam,że w minionym tygodniu mi wyjdzie ten przyjazd do ciebie.Ale wiesz praca i szybko na działkę,Tydzień w kratkę z pracą i wolnymi, jakoś pozbierać się nie mogłam.
Ale coraz więcej i intensywnie myślę o tych odwiedzinach.
Jutro już maż zapowiedział,że po pracy nie zabiera i na Dębowy bo resztę ogórków trzeba dosiać.
Kącik biesiadny na pewno już ukończysz, cudny jest.
hosty i u mnie rosną i zaczynają pięknieć.
Tajgę posadziłaś ?? Moja jeszcze w doniczce
Twoja wiosna bardzo, bardzo urokliwa.
Pozdrawiam Anuś cieplutko
Komary też u ciebie tną ?