Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Za drzwiami do ogrodu...

Za drzwiami do ogrodu...

anabuko1 12:06, 06 cze 2018

To prawda na tych spotkaniach czas ucieka mogłem.
Na naszych mniejszych też.

Róże już na plotku kwitną.
A ogrodzie też się pięknie prezentują z różnymi przeplatanymi roslinami.
Lato pięknie. Tylko ta susza ;(
nicol21 13:07, 06 cze 2018

Róże na płocie - świetnie, ale jak się rozrosną to dopiero będzie klimat!! Nic, tylko ćwiczyć cierpliwość.
Ogród tworzący się: Okiełznać swoje setki pomysłów - ogród ze spadkiem na północ ************ Pozdrawiam i zapraszam - Ewelina ************ ***Booskop https://goo.gl/photos/jpY3wG37U7c9ALAf9 *** *** De tuinen van Appeltern https://goo.gl/photos/WrF6PWtCn53Gzswp6 *** *** *** formowanie cisów: https://photos.app.goo.gl/y72my2AfOaf4XKNq1 **** ***** Rotary Garden - Belgia - https://photos.app.goo.gl/iErs4Fi1dOEJ6Jls1 **** Stary ogródek: Mały ogródek, za i przed zabudową szeregową - Nicol21
Magleska 18:15, 06 cze 2018

Poolądalam śliczne obrazki bardzo mi się u Ciebie podoba taki klimacik jest kolorowo ,kwitnąco , biały plotek cały czas mnie zachwyca

Tylko taka luźna myśl mnie naszła ......wiesz to taka luźna propozycja ,a nie żadna krytyka ,czy tam coś innego .....zawsze inaczej odbiera się słowa pisane , a ja nie chcę ,żebyś mnie źle odebrała
Nie myślałaś ,żeby tego wejścia ceglanego do ogrodu ,które zresztą tez jest bajeczne -......... pomalować tą cegłę na biało ?
Nie wiem ,czy to wejście ceglane i plotek biały są w pobliżu ,ale tak jakoś mnie naszło , że z białym spójniej by było hihi ......

jakoś tak nie potrafię ogarnąć w całości Twojego ogrodu .....bo może plotek i wejście to km dalej jest ?

Buziaki przesyłam
Urszulla 18:49, 06 cze 2018

anpi napisał(a)
Urszulo inspiruj się i odgapiajW końcu bedę miała świadomość ,że nie tylko ja korzystam z czyichś pomysłów a mogę też niejako dać coś od siebie
Mocna jesteś... ja już po 2-ej wysiadam
Teraz lecę do Ciebie...

2 posty u mnie dla Ciebie do wglądu moją porą nocną się nie przejmuj bo ja idę spać o 22 albo wcześniej. A w nocy mnie budzi ból pleców, nóg i rąk więc czasem coś poczytam i idę spać dalej. Po maratonach ogrodowych tak mam przeważnie.
Pozdrawiam
paniprzyroda 01:20, 07 cze 2018

Kółko z żurawkami fajne, a biały płotek to już znak firmowy ogrodu poza ceglanym wejściem Jeszcze jak młodziaki różane podrosną, będzie cudnie. Piękna bajka
anpi 22:03, 07 cze 2018

Aniu MS jak możesz to wyślij mi swój nr tel. przez wiadomości,nie wiem czy masz dostęp - jak nie masz wątku,może napisz u mnie komu z lubelskiej grupy podawałaś szkoda ,że nie wymieniłyśmy się na spotkaniu...Chciałabym ci przekazać wiadomość
anpi 00:10, 08 cze 2018

Magleska napisał(a)
Poolądalam śliczne obrazki bardzo mi się u Ciebie podoba taki klimacik jest kolorowo ,kwitnąco , biały plotek cały czas mnie zachwyca

Tylko taka luźna myśl mnie naszła ......wiesz to taka luźna propozycja ,a nie żadna krytyka ,czy tam coś innego .....zawsze inaczej odbiera się słowa pisane , a ja nie chcę ,żebyś mnie źle odebrała
Nie myślałaś ,żeby tego wejścia ceglanego do ogrodu ,które zresztą tez jest bajeczne -......... pomalować tą cegłę na biało ?
Nie wiem ,czy to wejście ceglane i plotek biały są w pobliżu ,ale tak jakoś mnie naszło , że z białym spójniej by było hihi ......

jakoś tak nie potrafię ogarnąć w całości Twojego ogrodu .....bo może plotek i wejście to km dalej jest ?

Buziaki przesyłam

Oj nie wiem ,czy nie za dużo byłoby tej bieli,w sumie wszystko jest blisko,bo tzw.wypoczynkowa część ogrodu jest nieduża (20mx15m)
A jak już nie będę miała siły ciągle odnawiać już płotu na biało...,to później zostanie mi tylko biały brudny mur...hahaha
Na razie uwielbiam go taki jaki jest ....ceglany
Ale wszystkich sugesti chętnie słucham
Buziaki
anpi 23:24, 08 cze 2018

... wrzucam co by się nie przetrerminowały...
anabuko1 23:54, 10 cze 2018

Obyś nie zapomniała
sierotka 10:11, 11 cze 2018

Aniu pięknie wygladacie w roli reporterów
Spotkanie piękne
Grupa lubelska dopisała