Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród Basi

Ogród Basi

Adela 21:23, 26 sty 2019

Pozrawiam też zimowo, Basiu
Nas zima nie opuszcza, a mi marzy się już wiosna. Smog tak nam się daje we znaki, że przeważnie siedzę z wnuczką w domu i poluję na chwilę, żeby wywietrzyć mieszkanie.
Dorota123 14:38, 27 sty 2019

basia3012 napisał(a)

Witaj w nowym roku . Ja swoje jeżyki schowałam na zimę pod daszek, nie byłam pewna czy śnieg im nie zaszkodzi, a jest go u nas całkiem sporo . Jak spadł 12 grudnia tak cały czas dosypuje.
W ubiegłym roku kupiłam listewki i miałam zamiar zrobić podobne lampiony, ale zrobiło się zimno i listewki leżą. Teraz jak widzę u Ciebie w tym stroiku to tak mi się spodobały, że na pewno wiosną wezmę się za nie. Pozdrawiam i byle do wiosny.
basia3012 16:23, 27 sty 2019

Kochani, szukałam takich gadżetów i nie mogłam ich nigdzie znależć. A tu wczoraj mój mąż zrobił takie gwiazdki i już na wiosnę tulipanki. Jeszcze się odgraża, że zrobi księżyce, serduszka i takie klasyczne kwiatki z półokrągłymi płatkami. Prawda, że zdolny? Ziemia w skrzynkach zamarzła więc nie mogłam gwiazdek w nie wcisnąć. I tak na schodach zrobiłam im zdjęcia. Ale na przyszły rok jak znalazł. Pozdrawiam.
Adela 16:41, 27 sty 2019

Wow! Zdolnego masz męża!
Gratulacje
Magleska 16:48, 27 sty 2019

Zdolniacha
gogo 17:38, 27 sty 2019

Masz utalentowanego eMa, przekaż mu gratulacje ode mnie.
I niech działa dalej, to, co zrobił jest oryginalne
Nie musisz kupować rdzewiaków
Zuzka25 21:21, 27 sty 2019

Cześć Basiu, idealnie trafiłam , bo widziałam,że masz sporo powojników, a wiosną planuję w końcu posadzić róże pnące i powojniki. Bedę mieć fajną lekturę Widziałam, że masz piękne bergenie. Pamiętasz ile sadzonek i co ile cm sadziłaś, że tak ładnie się rozrosły? Nie jedzą ich opuchlaki i ślimaki? Piękne dekoracje i super pomysł ze skrzyniami na poziomki
anpi 22:45, 27 sty 2019

Basiu pochwal męża od nas,bardzo fajne te druciaczki Czyli tego drucianego aniołka o którego już dawno miałam Cię zapytać to też on robił?
Mój zamówił takie półprodukty przez internet i też pospawał... różyczkę,chciał ją patynować pod stare złoto ,ale ja mówiłam ,że może by ją tak rdzawą zrobić i tak sobie czeka kwiatuszek
Widziałam Twoja "dama" już z tarasu powędrowała na schody pewnie jej spieszno do ogrodu.Moja właśnie raczej zamieszka w ogrodzie jako dekoracja przy domku ,na stoliku ,a może doczeka się jakiejś półeczki?Na razie się zadomowiła i czeka na wiosnęZaraz wstawię fotkę.Jeszcze raz dziękuję za namiary,wzięłam też Ani
Aurelllia 23:32, 27 sty 2019

Basiu bardzo ładne te druciaczki
Dorota123 14:16, 28 sty 2019

Tak sam z siebie pospawał Ci te przydasie? Fajne
Następnym niech zrobi dłuższe ogonki to w sezonie letnim wykorzystasz jako podpórki do kwiatów, ja tak właśnie robię.