Aniu, pochwaliłam. podziękowałI ja dziękuję. Tego drucianego aniołka to robił Pan, który na Allegro sprzedaje szablony do cięcia bukszpanów. Kupowałam je u niego a potem poprosiłam o tego aniołka i zrobił mi. Zaciekawiłaś mnie tymi półproduktami w internecie. Może jakiś namiar?
Widziałam Twoją damę. Pięknie się prezentuje. Cieszę się, że się przydałam.
Pozdrawiam.
Bardzo dziękuję i za miłe słowa i za odwiedziny. Te figurki to moje ostatnie zakupy. Trochę wolnego czasu jest zimą więc można po internecie pobuszować i coś wyszukać.
Zima i ferie u nas w pełni. Wszędzie biało. Ale teraz siedzę pod oknem dachowym i jakby deszcz lub szorstki śnieg w szybę stuka. Więc jutro może nie byc śniegu.
Pozdrawiam.
Smog jest bardzo uciążliwy.
Dwa lata temu jeszcze tak tragicznie nie było. Mogłam spacerować ze starsza wnuczką Hanią niemal codziennie. Teraz wychodzę sporadycznie.
Basiu - serdecznie gratuluję Wam kolejnych wnucząt! Pojawienie się maleństw w rodzinie, to największe szczęście i radość
Dziadkowie nie będą się nudzić
Moja opiekuńcza rola nad wnuczkami skończy się we wrześniu, jak Tosia pójdzie do przedszkola.
Później będą tylko odwiedzać nas, z pewnością nie codziennie, bo mieszkają ok 15 km od nas.
Radosnego oczekiwania
Pozdrawiam
Agatko, te drewniane lampiony na skrzyni to kupione. Ale Dorotka chce sama zrobić podobne, już ma listewki. Za to, te dekoracje z drutu to praca męża. Tak się postarał, że ho ho. Zdolny, tylko trochę ukrywający się z tym.
Pozdrawiam.
Dzięki Elu za gratulacje. Też cieszymy się bardzo.
Co do zakończenia tej Twojej opiekuńczej roli nad wnuczkami we wrześniu to nie byłabym taka pewna. Wnusia w pierwszym roku może trochę chorować i wtedy kto się nią zajmie najlepiej w świecie? Babcia.
Miłego wtorku.Pa.
Gosieńko, dziękuję w imieniu męża. Ten drut to stalowy, zwykły ciemnoszary grubości ok 2,3-2,5 mm. Myślę, że jak byłby trochę grubszy np 3 mm to też byłyby fajne ozdoby. Ale akurat taki był w domu.
Z wnusiów też się cieszymy.
Pozdrawiam.
Basiu, nie wiem, czy już można gratulować kolejnych wnuków. Zyczę na pewno zdrowia i łatwego i szczęśliwego porodu. A Ty na pewno jesteś dla wnucząt najlepszą babcią pod słońcem