Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodowisko- ogrody pokazowe Nasza Anglia

Ogrodowisko- ogrody pokazowe Nasza Anglia

Sebek 21:35, 26 kwi 2021

A tu sama Szefowa naszego klubu

Piękna miedziana wanna

Rabaty się budzą

Sebek 21:38, 26 kwi 2021

Topiary robią robotę

Kolory łączone po mistrzowsku

Zwróćcie uwagę na te ciemierniki

Rabata limonkowa

Sebek 21:39, 26 kwi 2021

Tulipany pękają

Śliczne prymulki

Szachownice z prymulami

Sebek 21:43, 26 kwi 2021

Widok na oranżerię znad stawu

W dalszej części tworzą się kolejne ogrody

Sebek 21:46, 26 kwi 2021

Różowe kwiaty i pękające limonkowe liście, piękne połączenie

Chyba się przeproszę z kordylinami

Danusiu, Witku - jeszcze raz dziękuję I do zobaczenia znowu
Anusia 23:55, 26 kwi 2021

sylwia_slomczewska napisał(a)
Z tymi kurami to chyba w ostatnim momencie startujecie bo za moment pewnie zakażą handlu drobiem, na Podlasiu już zakazali, wirus
Za moment drób w sklepie poszybuje cenowo i jajka pewnie też Już jest dwa razy drożej niż trzy tygodnie temu, a będzie gorzej. Dobrze, że swoje jajka będziemy mieć

Sylwia to jest taka polityka u nas z tego transportu kury rozlokowane zostaly w czterech powiatach. Zachorowalo 11 sztuk! a zabija sie setki. Polska jest najwiekszym producentem drobiu, ustawa podyktowana jest tylko i wylacznie wzgledami ekonomicznymi gdyz ptasia gryba nie jest grozna dla czlowieka. Utrzymuje sie w kurnikach max. 5 tygodni a w miare wzrostu temperatury ginie w ciagu 7 dni. Co roku w okresie jesiennym lub wiosennym pojawia sie ten wirus. Ot taka selekcja naturalna.
sylwia_slomc... 00:00, 27 kwi 2021

Anusia napisał(a)

Sylwia to jest taka polityka u nas z tego transportu kury rozlokowane zostaly w czterech powiatach. Zachorowalo 11 sztuk! a zabija sie setki. Polska jest najwiekszym producentem drobiu, ustawa podyktowana jest tylko i wylacznie wzgledami ekonomicznymi gdyz ptasia gryba nie jest grozna dla czlowieka. Utrzymuje sie w kurnikach max. 5 tygodni a w miare wzrostu temperatury ginie w ciagu 7 dni. Co roku w okresie jesiennym lub wiosennym pojawia sie ten wirus. Ot taka selekcja naturalna.

Jak wszystko w naszym kraju
beta 10:16, 27 kwi 2021

Sebek, zdjecia obłęd....cudowny ogród...buzia mi się śmieje do tych zdjęć

Danusiu napisz proszę, jak udaje ci się takie proste kanty robić?...masz jakąś technikę, którą mogłabyś się podzielić? bo tam nie ma obrzeży , tak?
beamilusia 11:15, 27 kwi 2021

Piękne zdjęcia Sebka. Pokazał ogród z innej perspektywy. Te kwitnące poletka ze zwierzętami na trawniku to niesamowity pomysł, jestem pełna podziwu. I rzeźby Witka widzę - ogromne, ciekawe. Na rabatach też coraz bardziej kolorowo. Na pewno odwiedzający nie nudzą się w tym cudownym ogrodzie. Na każdym kroku wspaniałe widoki, detale, rozwiązania. Pozdrawiam serdecznie.
asica 13:14, 27 kwi 2021

Sebek napisał(a)
Łąki kwiatowe - wyznaczone pod idealnym kątem witają gości. Do tego przepiękne rzeźby

Bardzo byłam ciekawa efektu cebulowych łąk. Świetnie wyglądają. Szkoda że nie miałam odwagi wsadzić cebul w moją mini łączkę