Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodowisko- ogrody pokazowe Nasza Anglia

Ogrodowisko- ogrody pokazowe Nasza Anglia

eVka 13:28, 26 kwi 2021

Oniemiałam z zachwytu, bosko! Wszystko idealnie dopracowane i przemyślane, ogrom pracy Danusiu! I te cebulowe w trawniku, świetny pomysł!
Anusia 13:35, 26 kwi 2021

Gardenarium napisał(a)
W czwartek spodziewamy się dostawy 30 kur. Kurnik już gotowy na przyjęcie nowych domowników

Danusia uwazajcie na to skad beda te kury. Moja mama kupila 19 tygodniowe kury z Zakladu Wylegu w nazej okolicy. Kury przyjechaly z Zuromina gdzie wybuchl wirus. Teraz trwa nierowna walka z Powiatowym lekarzem Weterynari bo chca je uspic a kury po 18 dniach pobytu u mojej mamy sa zdrowe. Nie pobieraja probek do badan bo ptasia grypa jest zwalczana wg kodeksu postepowania administracyjnego. Od czwartku jestem klebkiem nerwow.
Gardenarium 17:49, 26 kwi 2021

Z Żuromina nie będą, mają zabronione sprzedawanie, będą zdrowe kury.

Instagram Ogrodowiska
Basia_KRK 19:11, 26 kwi 2021

Gardenarium napisał(a)

Carex testacea 'Prairie Fire'

Danusiu,
to Twoje zdjęcia z zeszłej zimy - mam pytanie o turzycę Carex 'Prairie Fire' - jak z jej zimowaniem u Ciebie? Traktować ją jako jednoroczną, czy jednak ma szansę przezimować? Jakie masz doświadczenia na dzień dzisiejszy? Czytałam w Twoim artykule, że zachwycałaś się nią na Chelsea Flower Show, jednak to było w 2013 roku, pewnie wiele ich do dzisiaj przetestowałaś. Potrzebuję coś rudego
Magleska 20:41, 26 kwi 2021

Danusiu
fajna wiadomość pochwalisz się kurnikiem-proszę ładnie .....na pewno jest rewelacyjny ,jak wszystko u Ciebie
Gardenarium 20:55, 26 kwi 2021

W tym roku Carex Prairie Fire zmarzł.

Instagram Ogrodowiska
sylwia_slomc... 21:10, 26 kwi 2021

Z tymi kurami to chyba w ostatnim momencie startujecie bo za moment pewnie zakażą handlu drobiem, na Podlasiu już zakazali, wirus
Za moment drób w sklepie poszybuje cenowo i jajka pewnie też Już jest dwa razy drożej niż trzy tygodnie temu, a będzie gorzej. Dobrze, że swoje jajka będziemy mieć
Basia_KRK 21:18, 26 kwi 2021

Gardenarium napisał(a)
W tym roku Carex Prairie Fire zmarzł.

Danusiu, dziękuję, w tej sytuacji potraktuję je jako jednoroczne.
Sebek 21:29, 26 kwi 2021

Dziś ja Was zabiorę na szybki spacer
Jeszcze raz dziękuję za wczorajszy dzień. Spacer w takim miejscu to zaszczyt. Na każdym kroku można dostrzec coś pięknego, nietypowego, niepowtarzalnego. A samo słuchanie o planach sprawia, że na twarzy pojawia się uśmiech

Sebek 21:33, 26 kwi 2021

Łąki kwiatowe - wyznaczone pod idealnym kątem witają gości. Do tego przepiękne rzeźby