Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodowisko- ogrody pokazowe Nasza Anglia

Ogrodowisko- ogrody pokazowe Nasza Anglia

Gardenarium 19:14, 22 paź 2018

Trudnepoczatki napisał(a)
Bożesz ! Kwiatuszek będzie modelem cudownie. Mordeczka szczęśliwa. Szkoda Danusiu że Kreseczka nie będzie razem z Kwiatuszkiem w tym kalendarzu w duecie. Razem by pięknie wyglądali cudna z nich para.
Nad ogrodem acham i ocham. Dech zapiera cudny. Pozdrawiam, macham i buziam.

Kreseczka jest z innego schroniska (Mielec) i nie mogła być w kalendarzu Nowodwory Ja też żałuję, bo mam zdjęcia we dwoje śliczne.

Instagram Ogrodowiska
Gardenarium 19:18, 22 paź 2018

Balea napisał(a)

Wow ale ogromne cisy.

Ale dlaczego wsadzilas tego 3 kulowego cisa razem z doniczka w ziemie a nie bez?

mam taki problem, że prawie wszystkie wielkie topiary, które ważą koło tony, nie mają jeszcze docelowego miejsca. Gdybym wsadziła do ziemi, a potem przesadzała, musiałabym HDS wynajmować.
A tak, podważę, i wiozę avantem. Na razie powoli zagospodarowałam kilka stożków - już rosną w gruncie. Powoli wysadzamy drzewa.

Instagram Ogrodowiska
Gardenarium 19:20, 22 paź 2018

Pszczelarnia napisał(a)

Jak rycerz normański w armii Wilhelma Zdobywcy atakujący Anglię.

Normalnie "ryczymy" uradowani z tego porównania
Faktycznie - podobny

Instagram Ogrodowiska
AgnieszkaW 19:20, 22 paź 2018

Zaglądam niemal codziennie. Pięknie jest, wyjątkowo, a pieski cudne
Gardenarium 19:24, 22 paź 2018

Bardzo mi miło, że odwiedzasz

Instagram Ogrodowiska
Gabriela 19:27, 22 paź 2018

Gardenarium napisał(a)
A ja wyraźnie idę w astry.

Znakomity kierunek, popieram. Ja poszłam w astry już trzy lata temu, idę dalej i dlatego polubiłam jesień i nauczyłam się nią cieszyć. A i latem dodają niebieskości rabatom.
Gardenarium 19:51, 22 paź 2018

To prawda Gabrielo, Aster frikartii 'Monch' zaczął razem z perowskią i do tej pory kwitnie

Instagram Ogrodowiska
basia3012 20:31, 22 paź 2018

Danusiu, zaglądam codziennie. Podziwiam efekty pracy, detale ogrodowe, biżuterię, kwitnące jeszcze nadal kwiaty. Dużo pracy ale i pięknie jest. Po prostu cuda.
Ja też jeszcze w ubiegłym tygodniu podlewałam. Było sucho niemiłosiernie.
Dzisiaj wreszcie kropi deszczyk. Oby trochę pokropił. No i chłodno u nas, w dzień +10 stopni było.
Pozdrawiam serdecznie Danusiu. Trzymajcie się ciepło.
anpi 20:51, 22 paź 2018

Przepiękny ogród,cudne ujęciaZaglądam,oglądam i się natycham
Gardenarium 22:06, 22 paź 2018

Basiu, Aniu - jakże mi miło.

Dzisiaj sadziłam astry i floksy 'Narwiański Wir' (blady róż). Uwierzycie? Pachną jak maciejka, prawie, ale pięknie pachną. Jak je wiozłam to pachniało w samochodzie

Instagram Ogrodowiska
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies