Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodowisko- ogrody pokazowe Nasza Anglia

Ogrodowisko- ogrody pokazowe Nasza Anglia

Milka 11:14, 12 maj 2019

Danusiu, obejrzałam najnowszy odcinek. Mega, wielki podziw dla waszej pracy, kreatywności i twórczości. Teraz już wiem, co was tak też zawodowo pochłaniało, projekt na skalę światową, pora podbijać Europę, gratulacje
A w czerwieni bardzo ci do twarzy, buziaki
pesteczka 20:42, 12 maj 2019

Pani Danusiu serdecznie dziękuję za bardzo miło spędzony czas. Pani Anglia "na żywo" zachwyca, ogrom pracy, różnorodność roślin ich faktur i barw, nasadzenia donicowe, biżuteria ogrodowa........trzeba to po prostu zobaczyć w "realu". Czekam z niecierpliwością na następne dni otwarte w Państwa ogrodzie......nie zapominając o aparacie
Pozdrawiam Elżbieta
Gardenarium 08:48, 14 maj 2019

Milka napisał(a)
Danusiu, obejrzałam najnowszy odcinek. Mega, wielki podziw dla waszej pracy, kreatywności i twórczości. Teraz już wiem, co was tak też zawodowo pochłaniało, projekt na skalę światową, pora podbijać Europę, gratulacje
A w czerwieni bardzo ci do twarzy, buziaki

Dziękuję, w ostatnie dni otwarte założyłam bluzeczkę od Ciebie "Szefowa Ogrodu", zmieściłam się w rozmiar Bo wtedy nie udało się.

Irenko Europy podbijać nie będziemy, mogliśmy robić Niemcy, ale odmówiłam. Chcemy mieszkać w domu, a nie w hotelach.
Rozumiesz na pewno to. Pęd za emocjami i wyzwaniami mam już za sobą.
Wyzwania realizujemy u siebie.

Instagram Ogrodowiska
Gardenarium 08:50, 14 maj 2019

pesteczka napisał(a)
Pani Danusiu serdecznie dziękuję za bardzo miło spędzony czas. Pani Anglia "na żywo" zachwyca, ogrom pracy, różnorodność roślin ich faktur i barw, nasadzenia donicowe, biżuteria ogrodowa........trzeba to po prostu zobaczyć w "realu". Czekam z niecierpliwością na następne dni otwarte w Państwa ogrodzie......nie zapominając o aparacie
Pozdrawiam Elżbieta

Zapraszamy, jak zrobimy tarasy i kluczowe rzeczy na pewno ogłosimy dni.

Instagram Ogrodowiska
Kokesz 00:14, 16 maj 2019

makadamia napisał(a)
Nad tą szczególnie dużo czasu spędziłyśmy i żadna z nas nie wyszła bez pamiątki

Danusiu, co to za roślinka o ciemnych, czekoladowych liściach, bardzo ładnie się komponuje z jasną zielenią i ciemnymi tulipanami
Gardenarium 07:15, 16 maj 2019

Lysimachia ciliata 'Firecracker'

Instagram Ogrodowiska
Agania 08:57, 16 maj 2019

Gardenarium napisał(a)
Dziki sad

Też mam dziki sad za płotem, a u Was Danusiu jak zawsze perfekcyjnie
Donicowo jak bajce

Wiosną pięknie jest przez moment jak w sadzie kwitną czereśnie, u nas nikt za płotem nie kosi tego trawiszcza
i mam kłopot z chwastami, jak sobie z tym radzicie, kosi to ktoś u Was za płotem?

Gratuluję nowego ogrodu w TV, piękna ta nowoczesność w odbiorze...czekam na Waszą Anglię
Pozdrawiam
Gardenarium 10:12, 16 maj 2019

Działka z płotem z jednej strony jest koszona, ale do płotu duży sprzęt nie dojeżdża, wobec czego my kosimy podkaszarką lub kosą spalinową, lub opryskujemy, ale tam, gdzie u nas nic nie rośnie, czyli daleko hen.

Instagram Ogrodowiska
Agania 20:44, 16 maj 2019

Ja mam ten problem niestety zaraz za płotem
Katkak 21:45, 17 maj 2019

Danuś poradź proszę. Mam 4-letni bez koralowy Sutherland Gold. Już w lutym miał cudne pąki, a potem chyba marcowy przymrozek go załatwił i do teraz odbić nie może. Dałam mu gnojówjkę z pokrzyw, przycięlam i nadal nic. Wygląda na to, że żyje bo jak się zdrapie korę to pod spodem jest zielone. Sądzisz, że jeszcze się pozbiera, czy raczej spisać go na straty? Drugi tej samej odmiany piękny jest.