Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodowisko- ogrody pokazowe Nasza Anglia

Ogrodowisko- ogrody pokazowe Nasza Anglia

basia3012 22:51, 05 kwi 2021

Gardenarium napisał(a)
Dziękuję wszystkim za życzenia Na razie trzymamy się, choć nie powiem, dotykają jak każdego - różne dolegliwości, których obecnie leczyć się nie da.

A ja wyłącznie marzę o tym, aby dożyć szczęśliwie do szczepienia Trzymajcie się.

Piękne zwierzaki. Jak stalowe ZOO. Będzie to również frajda dla odwiedzających ogród dzieci.
Danusiu, życzę Wam dotrwania w zdrowiu do zaszczepienia.Uda się, na pewno się uda. Trzymam kciuki.
ElzbietaFranka 23:09, 05 kwi 2021

Ale numer z tymi zwierzakami. Wrażenie ogromne. Pięknie, tylko pogoda nie dopisuje.

Pozdrawiam
Bog 08:27, 06 kwi 2021

Danusiu duże zaskoczenie te zwierzaki metalowe ciekawa jestem efektu końcowego.

Kompozycje wiosenne w donicach jak zawsze u Ciebie gustowne.
Życzę dużo zdrowia i szczęśliwego dotrwania do szczepienia.
Gardenarium 09:15, 06 kwi 2021

Zimnica straszna, nie chce się nic robić. Ja siedzę w "papierach" i myślę, kiedy pojechać do ogrodu. Zwierzaczki będą pławiły się w kwiatach i szumiącej trawie
Jak się patrzy od wejścia, to żadne nie pokrywają się. Z róznych stron różnie je widać. Lataliśmy i wbijaliśmy je w różnych miejscach.

Też się nie mogę doczekać efektu końcowego choć tulipany strasznie powoli wychodzą.
Trawa podnawożona bo jest strasznie zagłodzona tutaj. Siana była na tym co jest, bez użyźnienia gleby.

Instagram Ogrodowiska
Mgduska 09:19, 06 kwi 2021

Macham poświątecznie Z tymi zwierzakami będzie przepięknie - bardzo mi się podoba pomysł - i kolekcja Nie ustajecie w wymyślaniu smaczków, które sprawiają, że tak bardzo by się chciało zobaczyć Wasz ogród na żywo
Gardenarium 09:22, 06 kwi 2021

Macham rónież poświątecznie Zapraszam koniecznie, jak nie udało się na przebiśniego/ciemierniki - to na tulipany mam nadzieję otworzymy.

Smaczki i detale trzymamy i co jakiś czas pojawia się pomysł, żeby je wyeksponować. Ostatnio stały sobie pod kawiarenką, to wtedy jednego małego zająca ktoś po prostu ukradł i nie ma

Jak będą przytwierdzone to jest szansa że nie zmienią miejsca zamieszkania Tak to jest niestety...

Instagram Ogrodowiska
Gardenarium 09:25, 06 kwi 2021

hankaandrus_44 napisał(a)
Witek ma wyobraźnię, i jego rzeźby na pewno będa widowiskowe! Czekamy na instalacje.

Ma chłopak, super to jest...Całą zimę spawał...teraz czas się pochwalić. Wielkie są, z postumentem przekraczają 2 metry.

Instagram Ogrodowiska
Mgduska 10:05, 06 kwi 2021

Gardenarium napisał(a)
Macham również poświątecznie Zapraszam koniecznie, jak nie udało się na przebiśniego/ciemierniki - to na tulipany mam nadzieję otworzymy.

Smaczki i detale trzymamy i co jakiś czas pojawia się pomysł, żeby je wyeksponować. Ostatnio stały sobie pod kawiarenką, to wtedy jednego małego zająca ktoś po prostu ukradł i nie ma

Jak będą przytwierdzone to jest szansa że nie zmienią miejsca zamieszkania Tak to jest niestety...

Oj, to może jakieś dzieciątko jeszcze nie ukształtowane?, nie chce mi się wierzyć, że drugi ogrodnik...
Basilikum 10:34, 06 kwi 2021

Gardenarium napisał(a)
Ostatnio stały sobie pod kawiarenką, to wtedy jednego małego zająca ktoś po prostu ukradł i nie ma

wrrr

anus no male ZOO bedzie u Ciebie
byczek najpiekniejszy
nam sypnelo sniegiem i lezy sobie
ewelaa74 10:44, 06 kwi 2021

A ja myślę, że ktoś tu lubi grać w szachy