Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » O....!

O....!

alinak 21:13, 25 sty 2012

fotki piękne , tylko że zaraz topnieje i brud na ulicach widać - i już nie jest tak bajecznie . trzeba by nam lekkiego mroziku , żeby tę widoczki zatrzymać
AgnieszkaBK 23:04, 25 sty 2012

an_tre napisał(a)

Bożenko, no, wciąż jest śnieg... trochę postrząsałam z iglaków aby się nie połamały...
Agnieszko, to zapraszam nadal ... oglądaj, bardzo miło mi ...

metasekwoja podczas zachodu...
Kisia bardzo podobna do mojej Pusi, też ma takie gęste futerko
Fotka z metasekwoją bajkowa

No tak! Jak zobaczyłam tego kotka, to przypomniało mi się, zdjęcie na którym siedział na ścieżce przed domem, a to są DWA różnie KOTKI Oba śliczne
marzena 00:24, 26 sty 2012

Agnieszko, ja nie mam dwóch kotków, jest tylko jedna - kotka zrozumiałam, ze właśnie o niej piszesz... z tym, ze z jednej strony ma czarne łatki, a z drugiej jest cała biała (no, z wyjątkiem ogona)
...poszukałam fotek, które obrazują tę drugą jej stronę czyli z czarnymi plamami...

ta fotka jest robiona przez szybę ( stąd trochę niewyraźna ) ponad rok temu...w każdym razie, lubią się bardzo
monteverde 00:30, 26 sty 2012

ale idylla
olga_szopa 08:18, 26 sty 2012

Marzenko u Ciebie czy biało ,czy kolorowo nigdy nie jest nudno
AgnieszkaBK 09:35, 26 sty 2012

marzena napisał(a)
Agnieszko, ja nie mam dwóch kotków, jest tylko jedna - kotka zrozumiałam, ze właśnie o niej piszesz... z tym, ze z jednej strony ma czarne łatki, a z drugiej jest cała biała (no, z wyjątkiem ogona)
...poszukałam fotek, które obrazują tę drugą jej stronę czyli z czarnymi plamami...

ta fotka jest robiona przez szybę ( stąd trochę niewyraźna ) ponad rok temu...w każdym razie, lubią się bardzo

Marzenko, odwołałam się do odpowiedzi Ani "an-tre", która pisze że jej Pusia jest podobna do Twojego kotka i mi się przypomniało zdjęcie z wątku Ani, na którym jest kotek z czarnym ogonkiem Trochę się namieszało z tymi kotkami. Oczywiście Twoja druga koteczka też jest urocza. Super to zdjęcie z pieskiem. Kochane zwierzaki
alinak 14:06, 26 sty 2012

o mamo , ale przyjaźń. a któraś kol. mi powiedziała że żyje z mężem jak pies z kotem ......to już wiem o co jej chodziło ...wisi na nim cały dzień i udaję jaka to nieszczęśliwa.
barbara_kraj... 18:02, 26 sty 2012

alinak napisał(a)
o mamo , ale przyjaźń. a któraś kol. mi powiedziała że żyje z mężem jak pies z kotem ......to już wiem o co jej chodziło ...wisi na nim cały dzień i udaję jaka to nieszczęśliwa.

!!!
marzena 22:19, 26 sty 2012

Agnieszko, no to wyszło małe qui pro quo
Dziewczyny, no u mnie przy naszych zwierzakach nie sprawdza się powiedzenie' jak pies z kotem'
a wszelkie porównania do relacji ludzkich/małżeńskich... no, nie wiem czy są takie proste i oczywiste
Elfik 22:40, 26 sty 2012

Chciałam już zmykać, ale powiedziałam sobie: "O...! , jeszcze zajrzę do Marzenki..." No i uśmiałam się do rozpuku z tych relacji "jak pies z kotem". Kiedyś mieliśmy świnkę morską i papużkę. Papużka jeździła na śwince, a jak się tej sprzykrzyło chodzić, to zsiadała i szczypała ją w nóżki, żeby dalej chodziła... Z nią na grzbiecie - oczywiście.
Pa, dobranoc