Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Owocowo-warzywno-ozdobny bałagan - czyli o tym jak wcisnąć kolejną roślinkę do mojego ogródka

Owocowo-warzywno-ozdobny bałagan - czyli o tym jak wcisnąć kolejną roślinkę do mojego ogródka

popcorn 19:11, 23 cze 2013

Hej Małgoś,
ale ja chcę taki ładny, ceramiczny! Powzdycham jeszcze trochę
miłego dłubania!
popcorn 19:21, 23 cze 2013

Ogłowiłam bób i winorośle. Wsadziłam wisterię, mam nadzieję dobrze jej będzie na płocie sąsiada, może go trochę osłoni (betonowa maszkara). Nadal jest parno, bardzo. Miłego!
Margolka 19:48, 23 cze 2013

ładny, ceramiczny - TAK. Ale za dwie stówy??? Toz to rozbój w biały dzień!
ja własnie wróciłam. mimo upału sporo zrobiłam i strasznie mnie te małe krwiopije dzisiaj wykończyły...
popcorn 20:46, 23 cze 2013

Hej Margo, no za 200 znalazłam gościa który mi zrobi jaki tylko chcę, ceramiczny. Ale 2 stówy... no drogawo
Ja też z przerwami trochę się pokręciłam, ale bez brawury. Dziwnie się czuję, w głowie mi się kręci, wystarczy że wstanę z kucek... ech Też nas wygoniły komary, strasznie ich dużo, rzucają się na człowieka ledwo słońce przestanie prażyć jak głupie... ech

miłego!
eda 00:34, 24 cze 2013

popcarol napisał(a)
Hej Edyto, dziękuję. Nie wiem które kwiatki-maki masz na myśli? pozdrawiam!
witaj chodziło mi o te kwiatki które opisywałas jako pomponelle i anemony pozdrawiam
Gabriela 00:39, 24 cze 2013

popcarol napisał(a)
ech, 200 zł...
http://allegro.pl/rhubarb-forcers-bielenie-rabarbar-donica-dzwon-i3344353793.html

Bez pokrywki, czyli niekompletny, czyli bez sensu, więc nie ma czego żałować.
Margarete 00:47, 24 cze 2013

Karolinko, nie mogłam do ciebie napisać wczesniej bo miałam gości do późnego wieczora. Było super w Warszawie, tylu swietnych ludzi, tyle tematów do obgadania, tyle wrazeń, taaakie widoki i tylko czasu zbyt mało. Gospodarze wszystkich oglądanych ogrodów przemili, ogrodowiczanie też i generalnie super.
Na dokładniejsza relacje zapraszam do siebie, na mój watek. Dopytwali sie o ciebie i Danusia i grupa świętokrzyska szczególnie.
Mówiłam, że jeśli bedą cie uszyły piekły to przez to,że o tobie gadamy...
Nasze łódzkie dziewczny - też przemiłe, podróż minęła biegusiem w obie strony. Roślinki od ciebie zabrał M Bożenki zanim wyruszyłysmy w droge.
Buziam
bacowa 06:32, 24 cze 2013

Moja Pony Tails, zaczyna pokazywać pędzelki na końcach (myślałam że ona jest wyższa ).

Miłego dnia ,choć zapowiada się gorąco i duszno
popcorn 08:10, 24 cze 2013

Edyto, więc anemony-zawilce; pomponella to róża która rośnie obok
Gabrysiu - no właśnie...
Małgosiu, dzięki za przewiezienie roślinek; oj piekły mnie uszy jak nie wiem co Muszę do Ciebie zajrzeć
Ewo, niesamowicie dużą masz tę trawkę! Moja mikra, obfocę potem... ale masz cudne widoki!!!
renatamama3 08:39, 24 cze 2013

Karola ,czy karbit działa zobaczymy ,walczymy z cholerstwem od kilku dni.Masz gdzieś w okolicy Praktikera ?bo widziałam cudne ceramiczne wróble ,pasujące do Twojej niebieskiej kuli po 7.99.