Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Owocowo-warzywno-ozdobny bałagan - czyli o tym jak wcisnąć kolejną roślinkę do mojego ogródka

Owocowo-warzywno-ozdobny bałagan - czyli o tym jak wcisnąć kolejną roślinkę do mojego ogródka

popcorn 13:06, 21 cze 2013

Beato, dzięki, jakbyś się wybierała daj znać, sama w nowe miejsce się boję a poważnie nie mam pretekstu żeby tam jechać specjalnie Katalpa super Nie za blisko muru? Ona spora urośnie? (chyba ze to nana, ale i tak koronę będzie miała okazałą?)

Jolu - oj uwielbiam ryneczki pozdrawiam!!
Karolinek 13:58, 21 cze 2013

Dziewczyny, ja też należę do tych ryneczkowych.Prawie zawsze coś ciekawego wynajdę. To już taka trochę mania zbieracza.
popcorn 14:02, 21 cze 2013

Dokładnie u mnie nie trochę tylko bardzo nie cieszy mnie fajny drogi przedmiot, cieszy mnie fajny drogi przedmiot tanio zdobyty
Madzenka 19:37, 21 cze 2013

Karolina u mnie też trafia rośliny... Hortensje też... Łączę się w bółu ...
Bogdzia 21:38, 21 cze 2013

popcarol napisał(a)
Mój montana rubens złożyłam reklamację, zobaczymy...

Karola Rubensy były trzy skąd wiadomo że ten jest akurat Twój???Może mój????Niech juz będzie mój.
popcorn 21:43, 21 cze 2013

Marzenko, no trudno, jest miejsce na kolejne

Bożenko Twój do Ciebie pojechał, Małgoś (niesamowita Kobietka) wzięła, jutro dostaniesz Ja powalczę z clematis.pl, może zwrócą. Trudno, widocznie nie był mi pisany Kupię sobie jeszcze kiedyś, a może doślą zamiast zwracać pieniędzy? Będzie dobrze.

Buziaki!!

Dzisiaj lajtowo, nic nie robiłam prócz podlewania. Pilnowałam Młodej z koleżanką w basenie (ja w cieniu), a potem jak już się dało wyjść i nie było takiego skwaru, podlałam ogródek. W międzyczasie wpadła Małgoś, która tradycyjnie nie mogła się do mnie dodzwonić, bo komórkę miałam w domu (wrr nowy telefon i prawie codziennie trzeba ładować! co oni teraz produkują? niby smart miał być!...
i plaga komarów wraz ze zmierzchem nas wygoniła do domu. Weekend! Jupi! I zero planów to lubię!
eda 22:25, 21 cze 2013

Witam, Karolcia slicznie u ciebie i ten amorek córcia - przesliczny i te kwiatuszki jak maki duże niewidziałam jeszcze, róze miodzio pozdrawiam dobrej nocy
popcorn 22:29, 21 cze 2013

Hej Edyto, dziękuję. Nie wiem które kwiatki-maki masz na myśli? pozdrawiam!
Krys 00:27, 22 cze 2013

Wow Karolina ,ale u Ciebie wszystko pieknie rośnie,róze piękne ja mam tylko na razie dwa krzaki pozdrawiam
popcorn 10:39, 22 cze 2013

Hej Krysiu, dzięki! Czas to zmienić! Jesienią w Łopatkach k/Łasku są cudne, po 5 zł tam kupiłam sporo
buziaki!

Dzisiaj chłodniej, lenimy się na potęgę Kupiłam sobie 2metrową wisterię, teraz kombinuję gdzie ją posadzić pilnie potrzebuje pergoli... ech