Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Owocowo-warzywno-ozdobny bałagan - czyli o tym jak wcisnąć kolejną roślinkę do mojego ogródka

Owocowo-warzywno-ozdobny bałagan - czyli o tym jak wcisnąć kolejną roślinkę do mojego ogródka

popcorn 15:01, 27 cze 2013

dzięki! jeszcze parę dni...
Bogdzia 15:29, 27 cze 2013

Piękna ta Twoja biała róża, chyba pnąca bo długie ma gałęzie. Miłego dnia.
popcorn 15:30, 27 cze 2013

Aaa! Tylko nie pnąca!! kupiłam w LM jako rabatową i niech taka zostanie, plis!!

pozdrawiam, Bożenko, dzięki za odwiedzinki!
Kindzia 19:44, 27 cze 2013

Do opuszczania i wracania do ogrodu można sie przyzwyczaić...wiem coś o tym Swój widzę tylko weekendowo i żyje sobie już tak trzeci rok bez większego uszczerbku...Twój też wytrzymaA jak urośnie!
popcorn 20:35, 27 cze 2013

Kasiu, będzie dobrze, przeżyjemy Pogoda ma być niezbyt w nadchodzącym tygodniu... dla ogrodu i roślin akurat dobrze, dla nas na urlopie - nie bardzo no ale zobaczymy, będzie dobrze!

Wykończona jestem. W LM kupiłam Anicie szpadelki do kancików A sobie 2 Austinki, bez pąków, mam nadzieję dobrze podpisane Mary Rose i Winchester Cathedral Pełne, różowa i biała, pachnące i powtarzające kwitnienie
Jedna 29,99 druga 16,90 - raczej pomieszane etykiety... zobaczymy M nabył sobie drogą kupna biurko. Po urlopie będzie pracował piętro wyżej... ech Z tej okazji dopiero koło 20tej wróciliśmy do domu... strasznie długo trwają i dużo czasu zajmują takie wycieczki... no ale biurko kupione, jupi! Teraz tylko trzeba skręcić
Ja skosiłam pół ogródka, część za domem jeszcze nie nadaje się do koszenia, za parę dni będzie w sam raz Wytrzyma Jutro wsadzę Austinki i powojnik i urlop Jupi!
renatamama3 22:19, 27 cze 2013

A ja padam na pysk ,wczoraj w szkole na występach od 9 do 12 synek tańczył Walca i Polkę ,potem ogarniałam dom z obiadem,potem zakupy z koleżanką na prezent dla pań na zakończenie roku ,robiłam jeszcze tort z pampersów dla jednej nauczycielki która rodzi w sierpniu ,potem zebranie Rady Rodziców,no i dziś od rana też kołowrót młodych do szkoły,ogarnięcie domu ,prasowanie,zakupy międzyczasie piekłam ciasto na komers do córy ,od 16 do 21,30 na komersie jako organizator i obsługa ,padam i nie wiem co w ogrodzie we wtorek udało mi się poprzycinać szałwię między deszczami.pozdrawiam
popcorn 22:22, 27 cze 2013

ło matko! to miałaś wyzwań, wystarczyłoby na tydzień!

odpoczywaj! też zamierzam
popcorn 08:01, 28 cze 2013

Jupi! Piątek! Hurra!! No to do pracy
miłego wszystkim!!
popcorn 21:08, 28 cze 2013

Padam Dom i samochód ogarnięty, spakowani. Ogródek ogarnięty, róże posadzone, powojniki nie doniczki zgrupowane w cieniu w jednym miejscu, sąsiadka podleje...

przekwitnięte kwiaty róż obcięte, kanciki przed domem zrobione, chwasty wzdłuż podjazdu wyrwane. Pierwsza malina zjedzona poziomki i reszta truskawek zebrane. To samo z groszkami, sałatą, sałatą rzymską, szpinakiem nowozelandzkim, pierwszą fasolką typu wstęga. Właśnie się gotuje

Pozdrawiam!
Bogdzia 21:36, 28 cze 2013

To też nie małas mniej zajęc niz Renatamama. Dobrze ze w jednym miejscu.Miłego urlopowania .