Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Owocowo-warzywno-ozdobny bałagan - czyli o tym jak wcisnąć kolejną roślinkę do mojego ogródka

Owocowo-warzywno-ozdobny bałagan - czyli o tym jak wcisnąć kolejną roślinkę do mojego ogródka

Urszulla 21:28, 30 cze 2013

Miłego wypoczynku i pogody
anipla 16:21, 04 lip 2013

Hej
Karola byłam u Ciebie wczoraj - właściwie u sąsiadki (tak jak się umawiałyśmy)niestety nie zastałam nikogo , ale mniejsza z tym, pozwoliłam sobie cyknąć fotki przez płotek

pojechałam specjalnie wczoraj z nadzieją że juki już u Ciebie zakwitły ale niestety nie ...
co Ty z nimi zrobiłaś??? odmiana jakaś czy sypnęło Ci się nawozu czy co???? - mają ponad 2 metry jak nic....
mam nadzieję że się nie obrazisz :

gdybym była w okolicy za kilka dni to cyknę rozwinięte...

pięknie i kolorowo

prawie mniammmmm

Bogdzia 16:37, 04 lip 2013

Karola mam nadzieje ze tam gdzie jestes nie ma komarów i miło spędzasz czas.
popcorn 18:53, 04 lip 2013

hej Dziewczyny!

net chodzi z taką szybkością, że nie miałam cierpliwości... dzisiaj się doczekałam wreszcie Zasięgu tu prawie nie ma, do najbliższej miejscowości 4 km, cudnie cicho (gdyby nie dzieciaki szalejące
Anitko, dzięki za fotki, może akurat wybyli... no nic:/ Juki pierwszy raz zakwitły, nawozu nie dawałam, za to ekstra sucho mają, rosną na 50 cm warstwie ziemi nad szambem,,, i chyba im pasuje

Bożenko to jakiś cud, bo tu zupełnie nie ma komarów, susza była okropna do tej pory.
Ula. Pogoda? W sumie ok, gorąco w ciągu dnia, Młoda się kąpie, a po południu przelotny deszczyk/ burza, odświeżający powietrze. Chodzimy po lesie, jeździmy konno, Młoda na kucyku. Karmimy konie, kucyki, króliki, a wszelkie odpadki Młoda nosi kurom. Pracuję nad M, jak nam się aerały powiększą chcę odkupić od Kasi 10 kurek - silki miniaturki
Wczoraj cały dzień w kajaku, z przerwą na ognisko. Bardzo fajnie, chociaż zastanawiam się jak tam mój ogródek mam nadzieję Ania podleje co jakiś czas... u nas podobno nie spadła ani jedna kropla deszczu i jest pod 30 stopni... ech...

odpoczywamy Jeszcze jutro i w sobotę jedziemy z Pomorza (Bory Tucholskie/zaborski Park Krajobrazowy) pod Augustów, na naszą stałą miejscówkę.
agata_chrosc... 19:33, 04 lip 2013

Piękne masz wakacje! Jak moja podrośnie to też sobie takie urządzę Tylko trzeba jeszcze mieć szczęście żeby taka pogoda byłą, bo ja pamiętam takie wyprawy z deszczami non stop! Wypoczywaj zdrowo
Magda70 09:17, 05 lip 2013

Karola...Ty mnie wciąż zadziwiasz...kurki chcesz chodować?
Odpoczywaj
popcorn 10:48, 06 lip 2013

Hej Agatko! Dlatego wzięliśmy pokoje, nie pod namiot jakbym wolała, ale pogoda się udała Właśnie jesteśmy przed Starogardem Gdańskim, jedziemy na drugi tydzień wakaji pod Augustów
Nie uwierzysz jakie malutkie dzieci wsadzają na te kucyki, jedź śmiało Kilka osób z Niemiec było, codziennie na jazdy Poszukaj w necie "agrokemping Płęsno". Warunki podstawowe, ale czysto, niewiele osób i ciisza no i codziennie worek marchwi dla kucyków, koni i królików

Magdo, no pewnie że chcę, takie małe, ozdobne jakich się u Kasi naoglądałam, a jajka dają Pracuję nad M na razie

pozdrawiam!
popcorn 20:48, 06 lip 2013

Dojechaliśmy, uff, po 10h jazdy... przez Starogard Gd., Elbląg, Morąg, Olsztyn, Mrągowo, Mikołajki, Ełk, Augustów... masakryczna droga, wąska, dziurawa, przez miejscowości... no ale nigdzie się nam nie spieszyło w końcu

Parę fotek, od dzisiaj robimy następną serię, w innych okolicznościach przyrody

To my, konno:
Bogdzia 21:37, 06 lip 2013

Ciekawe masz te wczasy , szczególnie dla córy. Zdjęcia piękne , najładniejsze przy ognisku z kiełbaskami i łabędzi. Za zdjeciami z końmi nie przepadam bo zdrowie straciłam martwiac sie o wnusię.
agata_chrosc... 21:57, 06 lip 2013

Hej Karola, wyglądacie jakby Was Pan na spacer wyprowadzał na tych koniach Super wakacje pozdrawiam już powakacyjnie i jeszcze przed