Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Owocowo-warzywno-ozdobny bałagan - czyli o tym jak wcisnąć kolejną roślinkę do mojego ogródka

Owocowo-warzywno-ozdobny bałagan - czyli o tym jak wcisnąć kolejną roślinkę do mojego ogródka

popcorn 11:52, 06 lut 2012

Znalazłam fajne obeliski na pnącza Fajnie wyglądałabym na nich moja fasola fioletowa Są prawie 2-metrowe, więc spore.
Takie:

popcorn 12:10, 06 lut 2012

Na stronie głównej Ogrodowiska jest mój "artykuł" nt warzywnika - zapraszam!
www.ogrodowisko.pl/artykuly/259-warzywnik-we-wlasnym-ogrodzie

popcorn 10:02, 07 lut 2012

Wczoraj poczułam wiosnę
Odkryłam owinięte narzutą niedawno sadzone bukszpany - biedne bez słońca już ponad tydzień, pozaginane i przymarznięte gałązki mają... ciekawe czy z nich coś będzie na wiosnę...

Wstąpiłam wracając z przedszkola z Młodą do ogrodniczego, chyba największego w Pabianicach. Kupiłam sobie groch 6-cio tygodniowy, fasolkę szparagową karłową fioletową (mams poro nasion ale pnącej, z ubiegłego roku-z własnej grządki), marchewkę karotkę średniowczesną (będą soki), buraka cylindra (podłużne). I wiosny się nie mogę doczekać, bo już bym to chętnie siała

Prawie skończyłam katalog, tylko spis treści został, nagranie na płytkę i wypalenie 1000 szt identycznych Nie umiem tego spisu treści zrobić, muszę pogrzebać w necie... chodzi o to by klikając na link otwierał się odpowiedni plik z płyty... wrr... może M mi pomoże wracam do pracy.

Miłego!
Krys 10:16, 07 lut 2012

Karolina o czym katalog robisz?
popcorn 10:22, 07 lut 2012

Witaj Krysiu!

O armaturze przemysłowej - nową wersję polskiego katalogu Moja firmowa rzecz
Krys 10:30, 07 lut 2012

o super Ważna rzecz ,może i mnie sie przyda cos o tym poczytać .Wiosna zaczynamy budowę domu
popcorn 10:38, 07 lut 2012

Krysiu - super! Powodzenia!! Pozwolenia załatwione? Fajowo! Ale dużo pracy, decyzji i wydatków przed Wami... chyba nie chciałabym tego powtórnie przechodzić...

Co do katalogu armatury - to są rzeczy do oczyszczalni ścieków, przeróżnych rurociągów itp.. w domu żadnych z tego typu zaworów się nie używa Gdyby nie praca nie wiedziałabym że takie coś istnieje pewnie
Krys 11:08, 07 lut 2012

Tak mamy juz pozwolenie i częśc materiałów kupiona.Jak tylko wiosna przyjdzie i nie bedzie deszczu tycze fundamenty i zaczynam Ech tez sie boje czy damy rade ze zdrowiem
popcorn 11:09, 07 lut 2012

Będzie dobrze! Trzymam kciuki!!!
popcorn 15:27, 07 lut 2012

Kupiłam sobie właśnie kolejne bukszpany... to się powinno leczyć Nie mam zielonego pojęcia ile będzie kosztował kurier, ale najwyżej pojadę do Rybnika na Śląsku, a co

podobno mają być jak na obrazkach. Nie polecę na razie, bo nie wiem czy wszystko pójdzie ok, odbiór w marcu... WIOSNO PRZYCHODŹ!!!