Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Owocowo-warzywno-ozdobny bałagan - czyli o tym jak wcisnąć kolejną roślinkę do mojego ogródka

Owocowo-warzywno-ozdobny bałagan - czyli o tym jak wcisnąć kolejną roślinkę do mojego ogródka

shrekol 20:26, 07 lut 2012

Karolino gratuluję świetnego artykułu, nono ale Ty szalejesz dodatkowa działka obowiązkowa ooo widzę że mamy po części wspólną pracę zawodową ty "katalogujesz" armaturę dla mnie hahaha
Krys 21:16, 07 lut 2012

Karolina zajrzyj do mnie zobacz co dzisiaj kupiłam
marzena 22:41, 07 lut 2012

Karolina, artykuł przeczytałam i skomentowałam
bukszpany bardzo fajne... napisz po ile, jeżeli to nie tajemnica ?
ja też mam nagrane bukszpany i będę kupowała na wiosnę... dlatego pytam
popcorn 08:17, 08 lut 2012

Przemku - a gdzie pracujesz? Może być na priv
Krysiu - zaraz zajrzę!
Marzenko - tylko 16 zł, ale sprzedający ma tylko 3 komentarze.. dlatego zrobię chyba odbiór osobisty...
popcorn 12:00, 08 lut 2012

Wyskoczyłam właśnie na dwór, nie ubierając się, odkryłam bukszpany niech się pogrzeją w słoneczku... pięknie dzisiaj i nie tak bardzo zimno. Chociaż trzeba było ubrać kurtkę.. no ale zupka mnie rozgrzewa

Z przedłużonego weekendowego narciarskiego wyjazdu nici, przełożony na za tydzień. Już jutro musiałabym wziąć wolne, a dzisiaj od rana serwer mi nie działa i grzebię sobie tylko lokalnie w katalogu... I jutro będę nadrabiać zaległości... nawet firmowej poczty nie mam! masakra M też ma co robić, więc... może za tydzień.
Poza tym nadal w nocy ma być minus 15, a w dzień -10 stopni, nadal za zimno na całodzienne zjeżdżanie... nie ma po co w góry jechać... dobrze że niczego nie rezerwowałam.
popcorn 14:09, 09 lut 2012

Znów jest w ofercie last minute- to które miałam na oku ostatnio...
Więc zamiast parę dni marznąć na nartach moglibyśmy 2 tyg grzać się w Egipcie.. chociaż za ciepło tam teraz nie jest, no ale ponad 20 stopni zawsze...
Narty mi ortopeda odradza, dostałam leki na odbudowę chrząstki...brr... decyzja - szybka. Mam czas do wieczora... Jechać?
Syla 14:31, 09 lut 2012

jechać ! ja muszę z rodziną na narty, choć wolałabym słońce i wystarczy mi temp 20 + . To zdecydowanie lepsze niż -15
popcorn 14:38, 09 lut 2012

Ja też chcę! Jeszcze M muszę przekonać, bo Młodej nie muszę Od razu byłoby - jupi! basen!

Ty masz chociaż w te góry bliżej, to na weekend można wyskoczyć Ale za zimno jest jeszcze na narciarskie wypady, przynajmiej dla mnie - żadna przyjemność marznąć, zwłaszcza nie ruszając się na wyciągu... brr...
popcorn 13:56, 10 lut 2012

W przyszłym tygodniu M ma spotkanie i jest cały tydzień w Wawie, więc urlop znów przełożony... wrrr...

Dobrze chociaż że dzisiaj piątek! Jupi!

Jadę po pracy obejrzeć (i negocjować cenę?) kuli cisowej, w donicy, ok 1 metra wysokości, nie zmieści się do naszego Polo... jak myślicie ile taki doniczkowy krzak może być warty? Jeśli ładny, jaką max cenę zaakceptować? Nie widziałam takich dużych w żadnej szkółce, stąd nie wiem ile toto może być warte w ogóle??

AniaDS 13:59, 10 lut 2012

Przypuszczam, że cena będzie spora .