Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Owocowo-warzywno-ozdobny bałagan - czyli o tym jak wcisnąć kolejną roślinkę do mojego ogródka

Owocowo-warzywno-ozdobny bałagan - czyli o tym jak wcisnąć kolejną roślinkę do mojego ogródka

Milka 15:26, 12 sie 2013

Karola, ale zmiany......wiesz, mnie się zdaje, że w sierpniu najwięcej widać........a mikołajka zazdraszczam

młoda wyrosła
popcorn 15:36, 12 sie 2013

Hej Irenko! dzięki! pozdrawiam!
popcorn 20:43, 12 sie 2013

Wyrwałam większość rudbekii, posadziłam 2 trawki które jakiś czas temu nabyłam na wyprzedaży w nomi, razem z piwonią drzewiastą. Ciekawe jak przezimują, posadziłam w tym sezonie w sumie 5 sztuk. M zrobił mi wreszcie drugi kranik do podlewania ogródka, w końcu nie będę musiała chodzić z wężem dookoła domu... miał dobry dzień, bo wymienił też pęknięty wyłaz dachowy.
Wyrwałam przy okazji wiaderko chwastów spomiędzy lawendy - dobrze się maskują, skubańce, prawie ich nie było widać

miłego wieczoru! Dzisiaj mają spadać meteory, M czeka z Młodą
Anita1978 21:47, 12 sie 2013

Ja z moimi chłopakami też idę popatrzeć w niebo
ewa004 21:49, 12 sie 2013

Na moim niebie błyska się jak diabli ,burza na całego
bociek 21:53, 12 sie 2013

Karol, bardzo sie Twoj ogrod zmienil. Ogladalam go z Twojej perspektywy i z perspektywy innych i powiem Ci, ze odwalilas kawal dobrej roboty

Mloda jaka juz duza dziewczynka Klosz swietny i Elfik super
popcorn 21:57, 12 sie 2013

u nas nic nie widać. Nie mam ochoty marznąć - chłodno się zrobiło, a nie chce mi się ubierać ale nic nie widać. Myślałam że jednak, ale to tylko 2 samoloty w międzyczasie nam mignęły

Kasiu, ja tam nie jestem zadowolona. Najchętniej bym zaorała wszystko i zaczęła od nowa no ale chyba się nie da... Młoda rośnie, nie da się ukryć

pozdrawiam!!
Gabrysia_ 22:03, 12 sie 2013

Karola...ale masz piękne hortki
Czytałam o spotkaniu,fajnie że się udało
Rabata kulkowa świetna,podoba mi się z trawkami!
Córcia rośnie jak na drożdzach
popcorn 22:06, 12 sie 2013

Gabrysiu, jakoś nie podobają mi się te limki. Ta nowa, tak, ma kwiaty ze 3x większe od tych starszych na wiosnę mocno je potnę i mocno nawiozę - jeśli ich nie spalę, będą wielkie
Kulkowa podoba się i mnie, Młoda rośnie dzięki

pozdrawiam!!
Margolka 22:25, 12 sie 2013

Hej Carol Przepiekna ta waniliowa horti! Zakochałam się
Plony wypasione! Fasolki zazdroszczę i marchewek, i cebulek, ale widzę, ze z ogórków sie zrobiły kulki - pewnie za mało wody miały...
Podejrzałam dzisiaj te odkłady z mojej horti. Odcięlam je i trzeba teraz troche poczekac, zeby sprawdzić, jak rosna bez pępowiny Chcesz ją na jesień, czy wiosną?

Byłam dzisiaj w tej szkółce po trawki. Naprawdę ładne i niedrogie Powinnam napisać niestety, bo wydałam trochę kasy...
Jutro wrzucę fotki, to zobaczysz co kupiłam, bo nazw oczywiscie nie pamietam