Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Owocowo-warzywno-ozdobny bałagan - czyli o tym jak wcisnąć kolejną roślinkę do mojego ogródka

Owocowo-warzywno-ozdobny bałagan - czyli o tym jak wcisnąć kolejną roślinkę do mojego ogródka

Gabrysia_ 19:46, 14 wrz 2013

Karola...moje stipy mają się dobrze,fakt że nie przeżyły wszystkie,ale te co przeżyły są dużo większe od tegorocznych
popcorn 19:48, 14 wrz 2013

Ale się dzisiaj działo! Wyjechałam z domu o 8 rano, wróciłam o 18tej
M okazało się został dzisiaj w domu, bo w ostatniej chwili Jego Brat i kuzynostwo Gabi gdzieś indziej pojechali... i zjazd u Teściów mnie nie ominął, został przełożony na jutro
Gdybym wiedziała, M Kasi by mnie nie odwoził, tylko po własnego bym zadzwoniła

Ale było super! Część zakupów już posadziłam Mam 5 nowych róż, 7 limek - do kontynuacji szpaleru wzdłuż płotu. 3 nowe zawilce japońskie (biały pojedynczy, biały pełny i różowy pełny). 2 ciemierniki (zielony i czerwony) i kilka cebul zimowita od Bożenki, i różę okrywową -cudną! i pewnie coś jeszcze nie pamiętam... to nasze zakupy

Dziękuję Kasi i M za wożenie i miłe towarzystwo. U Bożenki załapaliśmy się na pyszny obiad, a byliśmy wygłodzeni po kilku godzinach chodzenia Było super
popcorn 19:49, 14 wrz 2013

Gabrysia_ napisał(a)
Karola...moje stipy mają się dobrze,fakt że nie przeżyły wszystkie,ale te co przeżyły są dużo większe od tegorocznych

Dzięki za info, na to liczę! Moje obsypałam korą rok temu i mimo lekkiej zimy żadna z 5 nie przetrwała. Myślę że zaszkodziło im długie przykrycie śniegiem...

pozdrawiam!
popcorn 19:51, 14 wrz 2013

Kilka fotek. Tylko kilka zrobiłam, bo nie było czasu

Dzikie tłumy:

Roślin spory wybór, ceny też umiarkowane Limki kupiłam całkiem spore po 8 zł

popcorn 19:53, 14 wrz 2013

Takie cuda były także, całe stare miasta zamknięte dla ruchu kołowego i wszędzie stragany i różne różności

Dekoracja przed wystawą, nie byłyśmy:

Łowiczanki (chyba) wracające z parady:

popcorn 19:54, 14 wrz 2013

Wykopsałam wszystkie porażone mączniakiem marcinki, w ich miejsce zmieściły się 3 nowe róże, 2 zawilce i ciemierniki

Przed domem robi się różanie, jutro cyknę fotkę Mam sporą hostę do przesadzenia, też ustąpiłą miejsca róży może jutro

miłego wieczorku!!
iza_1611 19:55, 14 wrz 2013

Kobieto ależ cudeńka
ja również poproszę taką dostawę do mnie
Życzę częściej takich Cudownych dni!
popcorn 19:58, 14 wrz 2013

Iza, dzięki! Fajnie było, naprawdę Ale oby jak najrzadziej, bo muszę to wszystko pomieścić
iza_1611 20:02, 14 wrz 2013

hi hi hi....
a jaki masz tytuł wątku ????????????????????

Tylko dla przypomniania
......................czyli o tym jak wcisnąć kolejną roślinkę do mojego ogródka
Gabrysia_ 20:03, 14 wrz 2013

Limki w takiej cenie....jestem w szoku!
...jak będziesz miała chwilkę to wrzuć fotkę