Dzięki, Karolina. Znowu pokusy Kiedyś na jakimś blogu w komentarzu pod przepisem na ciasto wyczytałam "Trudno, będę gruba, ale szczęśliwa". Pasuje mi to motto
HEj Karolka,
lepiej sie czujesz już ?
Zdrowia zycze i pogody ... ja w wekend mam inne plany ale i mnie przyda sie sliczna pogoda, a taka ma byc..
Buziaki zostawiam i miłego dnia na przekór temu co widac za oknem
Małgosiu, dziękuję! Tak, już lepiej, jeszcze tylko gardło boli, reszta w porządku dziękuję!!
udanych planów na weekend! Jak tajemniczo!
Bożenko, ani Ty ani Agniecha grube nie jesteście, więc trochę się droczycie moim zdaniem Ale ja też uważam że trzeba sobie dogadzać, bo nikt na to nie wpadnie za nas Nie robię rzeczy które nie sprawiają mi przyjemności,a których robić nie muszę (niestety prace domowe są z kategorii "muszę" :/)
Karola, tam jest czas przyszły "będę" Od jakiegoś\czasu dość\ łatwo mi się przybiera, ale taki chyba los kobiety. Wiadomo, że rozsądnie z tym walczę, ale pokusy mnie "skuszają" i mocno sie nie bronię.
Karola
Powrotu do zdrowia! Dziewczyny
Ja też odchudzać się nie potrafię...motto ok, pasuje mi...szkoda mi tych wszystkich znanych aktorek itp bo owszem są piękne, ale wiecznie głodne! A jedzenie , zaraz po seksie, to jedna z najprzyjemniejszych czynności życiowych
Miła z Ciebie dziewczyna i tylko tyle skomentuję. Na gardło mnie najlepiej pomaga chlorchinaldin a moje gardło nauczycielskie z chorobą zawodową, może i Tobie by pomógł?