Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Owocowo-warzywno-ozdobny bałagan - czyli o tym jak wcisnąć kolejną roślinkę do mojego ogródka

Owocowo-warzywno-ozdobny bałagan - czyli o tym jak wcisnąć kolejną roślinkę do mojego ogródka

popcorn 19:22, 28 wrz 2013

Dzisiaj znowu od rana do 18tej w babcinym domku.. szpachlowanie dziur po starej kuchni, malowanie ścian... Młoda się wynudziła za wszystkie czasy M wszystko boli, z bratem wrzucił do komórki 3 tony węgla na zimę Uff, zrobione Dobrze że jest niedziela

może rano się wybiorę pod halę, ostatnia szansa, ostatni weekend września... jeszcze jakąś różę przytargam??

Wpadliśmy do domu ok 18.30, ja jeszcze póki nie zrobiło się ciemno i nie zaczęło padać posadziłam 2 borówki amerykańskie i wycięłam wszystkie stare pędy jeżyny bezkolcowej. I po owocach
I zrobiło się ciemno i zaczęło padać... fajnie że jutro jest dzień, znowu będę sąsiadów szokować pracami w ogródku - jeśli tylko pogoda pozwoli

miłego!!
ewa004 19:29, 28 wrz 2013

Karolcia mój M za Boga nie pozwala mi robić w niedzielę w ogródku ,a jak mam się kłócić to wolę leżeć na kanapie
I nawet sąsiedzi by mnie nie widzieli
popcorn 19:32, 28 wrz 2013

Hej Ewo!
Mój M mi na wszystko pozwala, byle by nie musiał współuczestniczyć jakby co powie że jest niedziela i on odpoczywa, a ze ja robię - trudno

Ze sąsiedzi nie widza - zazdroszczę!!
pozdrawiam!
Madzenka 23:09, 28 wrz 2013

Pięknej pogody na niedzielę Ci życzę
ewa004 23:13, 28 wrz 2013

Mój też mi nie pomaga ...broń Boże ..ale wiesz wychowany na wsi ,niedziela rzecz święta
popcorn 08:45, 29 wrz 2013

Marzenko, dzięki, wzajemnie! Na razie zimno i 100% mgły. Chyba nigdzie nie jadę, marznąć mi się nie chce
Ewo - uważam że niedziela jest przereklamowana, wolę sobotę A najbardziej piątek po pracy najdalej do poniedziałku

pozdrawiam
Gabrysia_ 08:49, 29 wrz 2013

U mnie zimno...ale słonecznie
iza_1611 10:14, 29 wrz 2013

Witaj Karolcia,

ależ Ty masz POWER
a to gałęzie, ziemia, boróki...i co może jeszcze dziś te zakupy różane????

Mnie chyba najbardziej barkuje takiej werwy po prostu nie mogę się zebrać i zacząć coś tworzyć...
to że brakuje mi pomysłów to inna sprawa

ale ale..........dlatego tak podziwiam m.in Twój ogród
popcorn 10:57, 29 wrz 2013

Gabrysiu, u nas też wyszło słonko Ruszam na dwór

Iza, zapału mi brakuje, tyle że jeszcze nie do końca jestem zdrowa. Ale tylko dzisiaj mogę kilka godzin na ogródek wygospodarować... w tygodniu dużo pracy, a potem jak już wszystkich pozwożę jest 18ta i za chwilę ciemno :/

Grunt to się zabrać, zacząć, a potem samo idzie

pozdrawiam!!
ka1sia 11:06, 29 wrz 2013

popcarol napisał(a)
Gabrysiu, u nas też wyszło słonko Ruszam na dwór

Iza, zapału mi brakuje, tyle że jeszcze nie do końca jestem zdrowa. Ale tylko dzisiaj mogę kilka godzin na ogródek wygospodarować... w tygodniu dużo pracy, a potem jak już wszystkich pozwożę jest 18ta i za chwilę ciemno :/

Grunt to się zabrać, zacząć, a potem samo idzie

pozdrawiam!!

Mam tak samo, Kala Właśnie się zabieram i liczę, że potem jakoś samo pójdzie
buziaki