Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Owocowo-warzywno-ozdobny bałagan - czyli o tym jak wcisnąć kolejną roślinkę do mojego ogródka

Owocowo-warzywno-ozdobny bałagan - czyli o tym jak wcisnąć kolejną roślinkę do mojego ogródka

Mala_Mi 22:54, 24 wrz 2013

Jakie kiedyś????? Za rok
Bogdzia 22:54, 24 wrz 2013

popcarol napisał(a)
Bożenko, dziękuję! Moi Rodzice i brat z żoną i synkiem
Sernika nie znasz, bo Cię ominął, był przepyszny! Chorowałaś na oczy wtedy
Z serkiem mascarpone, bitą śmietaną i jeżynami, mniam! Jutro zrobię fotkę, brakuje mu jeszcze polewy (maźnięcia gorzką czekoladą)

miłęgo wieczoru!

Karola czytałam to zaraz po napisaniu przez Ciebie ale nie pisałam nic bo nie miałam czasu . Dziś natomiast nie miałam prądu cały dzien i jutro też nie bede miała i jak widzisz dopiero udało mi sie do Ciebie dotrzec.Smaku sernika bardzo jestem ciekawa i mam nadzieje ze kiedyś okazja sie nadarzy.Szkoda ze nie zrobiłaś zdjecia.Wszystko przeczytałam , jestem na bieżąco a ze jutro znów nie mam pądu to pewnie nie zajrzę. Pozdrówka zostawiam i nie choruj.
Madzenka 06:25, 25 wrz 2013

Karolina ja też zachorowałam na VF, kupiłam dwie sztuki w centrum ogrodniczym
popcorn 08:37, 25 wrz 2013

Aniu, trzymam za słowo
Bożenko, więc nie tylko u mnie kłopoty z prądem od czasu do czasu :/ tfu tfu teraz ok,, ale co miesiąc-dwa te planowe wyłączenia mnie bardzo denerwują :/ Zdjęcia sernika nie zrobiłam, ale część dzisiaj wyrzuciłam - nie było komu jeść Zrobiłam podwójną porcję żeby na część rodzinki M starczyło, ale nie mieliśmy czasu w weekend i się zmarnował, buu :/

Marzenko - ja mam całe 3, na razie malutkie, czekam aż urosną

Czuję się średnio, ale noc za mną, a w nocy jest najgorzej. Gdyby nie gardło czułabym się nawet nieźle...

pozdrawiam, miłego dnia!
Krys 14:48, 25 wrz 2013

popcarol napisał(a)
hej Krysiu!
w ten weekend ich nie ma, w następny??
pozdrawiam, Krysiu!

Karolina wracaj do zdrowia,w nocy musisz coś na poty wziąć.Co do przesyłki czyli 5-6 pażdziernik?
popcorn 15:00, 25 wrz 2013

Krysiu, tak, podjedź proszę przed sobotą, albo w sobotę - wtedy się spotkamy Jakieś roślinki chcesz ode mnie?

Już mi lepiej, tej nocy spałam w 2 polarach, wypociłam się na maxa pozdrawiam i dzięki!!
paniprzyroda 21:18, 25 wrz 2013

Zdrówka życzę!
popcorn 08:35, 26 wrz 2013

Mariolu, dzięki, już lepiej! Tylko gardło drapie, nie czuję smaków jak jem (fuj!) ale chyba przechodzi
Zaglądałam wczoraj do Twojej nalewki, robi się! Płatki nasiąkły alkoholem i zatonęły, więc nie pleśnieją, jupi! pozdrawiam i miłego dnia!!!

Dzisiaj pada od rana, bazarku nie było może w weekend nadrobię! Podobno ma być słonecznie u nas i 15-16 stopni - byłoby super!!
agniecha973 08:45, 26 wrz 2013

Karola, zdrowia życzę i jak to ja proszę o przepisy. Ten serniczek kuszący poproszę no i Panią Przyrodę na razie po dobroci proszę o różany trunek.
Pani Przyrodo, ogród taki ładny, naturalny, dlaczego nie ma wątku? Tylko apetyt na oglądnięcie mi sie zaostrzył po wątku spotkaniowym.
popcorn 08:49, 26 wrz 2013

Agniecha, sernik wyślę na priv, mam przepis od Małgosi - jak będzie przyzwolenie wkleję do przepisów A nalewkę chyba też mam, od MAriolki

Ja też optuję za wątkiem Paniprzyrody - starego i nowego ogrodu, w każdym fajne kompozycje

pozdrawiam!!