Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Owocowo-warzywno-ozdobny bałagan - czyli o tym jak wcisnąć kolejną roślinkę do mojego ogródka

Owocowo-warzywno-ozdobny bałagan - czyli o tym jak wcisnąć kolejną roślinkę do mojego ogródka

Bogdzia 15:20, 14 paź 2013

Karola wszystko co kupiłaś mi się podoba oprócz bambusa . Marzenka go wsadziła do doniczki i ma w domu . On albo wymarza albo jest niesamowicie agresywny , wlezie pod kostkę , rozlezie sie wszędzie. Ja bym go nie sadziła bo nawet randapem nie zniszczysz potem , spytaj Marzenkę.Pozdrawiam serdecznie.
popcorn 15:29, 14 paź 2013

Bożenko, ojej, nie wiedziałam że on taki agresywny! może w takim razie w donicy będę miała, a na zimę na strychu? pozdrawiam!!
kasiek 15:38, 14 paź 2013

I to tez jest fajnie - bo nie sztucznie i sztywno!
kasiek 15:40, 14 paź 2013

Ja tez mam bambusa ale rośnie słabo (nie przemarza) Jest widowiskowy, myślę że trzeba mu duuużo miejsca zostawic alboi faktycznie sadzic w doniczce
popcorn 15:53, 14 paź 2013

Kasiu, z balaganem chetnie bym sie rozstala, ale niestety lezy w mojej naturze Jak jest czegos duzo, to trudno nad tym zapanowac Pokazesz swojego bambusa? Taki jak moj??

pozdrawiam!!
Robertop 18:03, 14 paź 2013

Karola, nadrobilem zaleglosci i widzę, że u Ciebie rewolucja na froncie (i nowe zakupy ). Będę śledził postępy.
popcorn 18:30, 14 paź 2013

hej Roberto! ciągle coś robię... i jak sobie pomyślę ze to ostatnie prace i muszę sobie dać na wstrzymanie przez pol roku (do marca przynajmniej), to mi się smutno robi

Posadziłam wczorajsze zakupy. Teraz jeszcze tylko cebulowe do posadzenia na szybko i koniec do marca Trawek nie dziele i nie przesadzam, bo powinno się to robić wiosna. A nie chce ryzykować ze zimy nie przetrwają
Moze jeszcze teraz zamówię ekobordy i skończę przesuwać bukszpanowa obwódkę... zobaczymy.

milego wieczorku!
Robertop 20:11, 14 paź 2013

popcarol napisał(a)
hej Roberto! ciągle coś robię... i jak sobie pomyślę ze to ostatnie prace i muszę sobie dać na wstrzymanie przez pol roku (do marca przynajmniej), to mi się smutno robi

Posadziłam wczorajsze zakupy. Teraz jeszcze tylko cebulowe do posadzenia na szybko i koniec do marca Trawek nie dziele i nie przesadzam, bo powinno się to robić wiosna. A nie chce ryzykować ze zimy nie przetrwają
Moze jeszcze teraz zamówię ekobordy i skończę przesuwać bukszpanowa obwódkę... zobaczymy.

milego wieczorku!

Jak zwykle ambitny plan, popieram
renatamama3 07:45, 15 paź 2013

Hej Karola,widzę ,że u Ciebie sobota też zakupowa ,ja kupiłam 2 zawilce białe ,bo te co kupiłam wiosną od markapodstolca nie wzeszły ,kupiłam 2 jeżówki ,firletkę ,2 berberysy i 2 rozchodniki okazałe.Ciekawe jak Ci wyjdzie ta rabata ,trzymam za nią kciuki ,kibicuję .pozdrawiam
popcorn 08:14, 15 paź 2013

Roberto, dzięki, pozdrawiam!

Hej Renatko, dzięki! Zajrzę później i do Ciebie, zakupy posadzone? Ja swoje wczoraj posadziłam prócz bambusa