popcorn
08:28, 30 paź 2013

Aga, dzięki za info, wypróbuję, z tą papryką też
Mariolu, ale masz plany, każdy dzień dokładnie rozplanowany! My na groby w piątek w jedno miejsce, w niedzielę urodziny Teściowej (tort) + groby w drugim miejscu. Sobota wolna, bazarek, duży zoologiczny w Łodzi (zakupy akwariowe) + basen (nauka pływania Młodej). Czekam jeszcze na róże i te szachownice perskie i może te cisy jednak poprzesadzam... zobaczymy. Jak wracam z miasta jest już ciemno, więc ogródkowanie w tygodniu zupełnie odpada:/
Anito, nie, tylko próbuję
czasem coś mi wyjdzie, czasem nie... a większość przetworów rozdaję i tak (bo słabo nam idzie jedzenie + nie mamy gdzie trzymać, piwnicy brak). Ale mam frajdę z przygotowywania
Ale potem nie mam żadnych słoików
słonko świeci
szkoda że mam robotę, bo bym się pokręciła po ogródku. Jak w przyszłym tygodniu też jeszcze będzie pogoda, to wezmę sobie dzień urlopu.
miłego!!

Mariolu, ale masz plany, każdy dzień dokładnie rozplanowany! My na groby w piątek w jedno miejsce, w niedzielę urodziny Teściowej (tort) + groby w drugim miejscu. Sobota wolna, bazarek, duży zoologiczny w Łodzi (zakupy akwariowe) + basen (nauka pływania Młodej). Czekam jeszcze na róże i te szachownice perskie i może te cisy jednak poprzesadzam... zobaczymy. Jak wracam z miasta jest już ciemno, więc ogródkowanie w tygodniu zupełnie odpada:/
Anito, nie, tylko próbuję

słonko świeci

miłego!!